25 / 04 / 2024

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Firma: Forev Yapı

Proje: Forev Modern Eyüp

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 



Forev Modern Eyüp projesiyle Eyüp bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini söyleyen Nasel Tekstil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih ÖNCÜ; “Eyüp bölgesi İstanbul’un tarihi ve turistik semtleri olan Taksim ve Sultanahmet’e yakınlığı ile aynı zamanda Büyükdere Caddesi ve Maslak gibi İstanbul’un önemli iş ve yaşam merkezlerine kolay ulaşımı, 3.Havalimanı bağlantı yolu ile 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Avrupa Yakası başlangıç noktasında ve Alibeyköy metro hattında yer alan projemiz bu eşsiz konumu ve zengin ulaşım imkânları ile ön plana çıkmaktadır. Eyüp beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Forev Modern Eyüp’ü geliştirdik” dedi.

Toplamda 297 konut ve 7 geniş ticari alandan oluşan proje 165 milyon TL’lik yatırım değeriyle yükseliyor.  Forev Modern Eyüp konut alanları haricinde geniş bir ticari alanları da sunuyor.

Forev Modern Eyüp te ön satışlar başladı! 

Forev Modern Eyüp projesinin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti de ,fade eden Nasel Tekstil İnş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih ÖNCÜ “Modern Eyüp  projemiz ile hayatın tüm renklerini, farklı mimari yaklaşımlarını ve daire tiplerini bir arada sunuyoruz. Bu projede, alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplamayı amaçladık. Hem iç piyasaya hem de dış piyasaya hitap eden projemize yabancıların ilgisi gün geçtikçe artıyor. Türkiye’nin istikrarına güvenen Arap yatırımcının, doların artmasıyla beraber ilgisini daha da arttırdığını gördük. Ön satışlarımızın %80 ni yabancı müşterilerimize gerçekleştirdik” ”diye açıklama yaptı. 

Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren  Forev Modern Eyüp projesinde ferahlığı sevenler için geniş teraslı loft daireleri, özel bahçeli modern yalı daireleri, minimaliz mi sevenler için İskandinav tarzı dubleks daireler bulunuyor. 

Forev Modern Eyüp te ön satışlar başladı!

Forev Modern Eyüp'te 50 ile 60 metrekare arasında değişen 1+1 daireler, 75-110 metrekare  arasında değişen 2+1, 120-195 metrekare arasında değişen 3+1, 135-200 metrekare arasında değişen 3+1 bahçe dubleks ve 185-230 metrekare arasında değişen 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 tip konutlar 237 bin TL'den 2+1 tip konutlar 358 bin TL'den 3+1 tip konutlar ise 552 bin TL'den başlıyor.

Web: http://www.forevmoderneyup.com/


projeye sor



Geri Dön