18 / 04 / 2024

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.



MAKSEM Grup ve Oğuzkağan ortaklığında hayata geçirilen 350 milyon TL değerindeki Bulvar Atakent projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı. Bulvar Atakent'in bölgenin son konut projesi olduğunu belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu üyesi Bilal Aydoğan projenin aile öncelikli konseptiyle dikkat çektiğini dile getirdi. Aydoğan, 5 blokta toplam 391 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığı Bulvar Atakent projesinde ailelere özel 35 dairenin yüzde 35 indirimle satışa sunulduğunu dile getirdi. 


Projede, büyüklükleri 110 ile 184 metrekare arasında değişen 2+1, 3 +1 ve 4+ 1'den oluşan konut tiplerinin yer aldığını aktaran Aydoğan, "Bulvar Atakent'te ön satış dönemine özel olarak ayrıcalıklar sunuyoruz. Çocuklu ve daha önce ev sahibi olmamış ailelere özel olarak 35 daireyi metrekare  3 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Dairelerin iskontolu satış fiyatları da 410 bin TL'den başlangıç gösteriyor" açıklamasında bulundu. 


TESLİMLER 2018'DE 

Bulvar Atakent'te dairelerin metrekaresinin 5 bin TL'den başladığını belirten Aydoğan, projenin tamamlanmasının hedeflendiği 2018'e kadar metrekare fiyatlarının yaklaşık yüzde 25 prim yaparak 7-7 bin 500 TL mertebelerine ulaşacağını öngördü. 



Web : bulvaratakent.com


Habertürk 


Geri Dön