29 / 03 / 2024

Sur Yapı İdilia'da ön satışlar başladı! Yüzde 10 indirim!

Sur Yapı İdilia'da ön satışlar başladı! Yüzde 10 indirim!

Sur Yapı'nın yeni projesi İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ön satışlar başladı. Sur Yapı, kuruluşunun 22. yılında yeni bir projeye daha imza atıyor...



Sur Yapı'nın yeni projesi İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ön satışlar başladı.



Kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce konut, ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Sur Yapı, kuruluşunun 22. yılında yeni bir projeye daha imza atıyor. Lansman öncesi ön satış sürecinin başladığı Idilia'da bu döneme özel yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor. 7 blokta toplam 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluşan îdilia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede ayrıca 2+1, 3+1, 4+1 ve 7+1'den oluşan dublex daire seçenekleri de mevcut. îdilia projesinin ön satış döneminde yüzde 10 lansman öncesi indirimle birlikte yüzde 50 peşinat 48 ay vade farksız ödeme seçeneği de mevcut. Ayrıca yüzde 5 peşinat 1, 2 ve 3. yıl yüzde 10'luk ara ödemeler ve kalan tutara cazip oranlarla kredi imkânı da var. 


Ulaşım avantajı İnşaatı devam eden Üsküdar Çekmeköy metro hattının Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzatılma kararı ile birlikte îdilia projesinden Üsküdar başta olmak üzere Anadolu Yakası'nm önemli ilçelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım da kolaylaşacak.



Posta Gazetesi 


Geri Dön