25 / 04 / 2024

Marmara Günpark Evleri'nde 199 bin TL'ye! Yeni proje!

Marmara Günpark Evleri'nde 199 bin TL'ye! Yeni proje!

Firma: Marmara Yapı A.Ş

Proje: Marmara Günpark Evleri

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş'nin yeni projesi Marmara Günpark Evleri satışa çıktı. Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı imzası taşıyan projede 76 konut ve 7 dükkan bulunuyor.



 

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş; İstanbul’un  örnek ilçelerinden olan Beylikdüzü’nde farklı seçenekte daireler, dublekslerden ve dükkanlardan oluşan “Marmara Günpark Evleri” projesini tanıttı.

 

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı imzası taşıyan proje için 7 Ekim Cumartesi günü düzenlenen lansmana İlçe siyasi önderleri, STK temsilciler, işadamları, basın mensupları ve çok sayıda seçkin davetli de katıldı.

 

Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa sunulan Marmara Günpark Evleri'nde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinatla 20 ay 0 faizle vade imkanı sunuluyor.  Çevresinde eğitim, sağlık, eğlence ve alışveriş merkezleri ile her türlü ihtiyacınıza cevap verecek ticari alanların yer aldığı proje 5 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. 

 

Marmara Günpark Evleri nde 199 bin TL ye! Yeni proje!

 

1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tiplerinin yer aldığı projede çardaklar, yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve fitness alanı bulunuyor. 

 

Marmara Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, proje ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;
''Projemiz yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine kurulan 6 bloktan oluşuyor. 76 bağımsız konut ve 7 dükkan olmak üzere az kattı, deniz manzaralı bir konumda. Yanında cami, üst sokakta özel kolej bulunuyor. Hem manzara hem de katının az olma nedeniyle yoğunluk açısında ideal ölçekte bir proje diyebiliriz. Belediye başkanlığım döneminde buranın imar programını yaparken, olabildiğince az katlı, yeşil dokunun korunduğu ve yoğunluğun fazla abartılmadığı bir plan hayal etmiştik. Bu plan doğrultusunda kendi işimizi yapma durumundayız. Proje, yatırımcılar ve alıcılar tarafından rağbet gördü. Ekonomimizin daraldığı kanaatine rağmen bu kaygıyı paylaşmadığımızı, bu kaygıya esir düşmediğimizi yeni projelerle ifade etmek istiyoruz. Şirket olarak politikamızda yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımızı sürdürüyoruz."

 

Marmara Günpark Evleri nde 199 bin TL ye! Yeni proje!


''Yabancı alıcıların yoğun talepleri oldu''


Konutlarda yabancı alıcıların ilgisine de değinen Orakçı, ''Bizim projelerimizde yabancılar yüzde 20 oranında yatırım ya da belli zamanlarda oturmak için ev alıyorlar. Bu projemize de yoğun talepleri oldu. Deniz manzara ve konak tipi yapılar onlar için uygun bir model. Bu etkinlikte Katar ve Kuveyt'ten ajanslar yer aldı. Konut alımlarında yabancı talebi olacak'' diye konuştu.

 


''İstanbul’da Beylikdüzü’nün marka değeri yüksek''


Orakçı, Türkiye'deki konut sektörünün geldiği nokta ile ilgili ise şunları söyledi: ''Okumalarımız, gözlemlerimiz ve bağımsız kurumların raporlarına göre bir endişe olduğu kanaati dile getiriliyor. Kişisel görüşüm, Türkiye ve İstanbul bu endişe teslim olmak yerine bu endişenin üzerine gitmesi lazım. Çünkü bizim artan ve genç bir nüfusumuz var. Örnek verirsek; iki oğlum ve bir kızım var, biz tek bir evde oturuyoruz. Çocuklarım büyüdüğünde biz 3-4 ev olacağız. Dolayısıyla nüfusa bağlı olarak konut ihtiyacı var. İstanbul, Anadolu'dan göç almaya hala devam ediyor. Arap yarımadası, Balkanlar, Ortadoğu'dan hatta Avrupa'nın farklı yerlerinden de rağbet gören bir kent. Beylikdüzü’nün marka değeri yüksek. Türkiye'nin gelişen bir trendi var. Kanaatimce dönemsel bir duraklamaya teslim olmak yerine o duraklamanın üzerine gitmek lazım. Yatırımlar ve projeler maksimum olmasa bile makul ölçekte risk alıp yürümekte fayda var diye düşünüyorum'' dedi.

 

 

Telefon: 0212 872 84 84
Web: www.marmaraas.com

 

 


projeye sor



Geri Dön