28 / 03 / 2024

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...



Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren ve kentin marka firmaları arasında yer alan Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor.

Mars Gayrimenkul ortaklarından Furkan Bozkurt ve Samet Hızalan beşinci yıllarına dair şöyle konuştu: “18 Şubat 2016 da başladı hikayemiz, kurulduğumuz günden bu yana , gayrimenkul sektöründe standartların dışında özgün bir yapı getirmeyi hedefledik, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip sektörümüzü daha ileriye taşımayı misyon edindik.

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Özellikle pandemi sebebiyle dijitalleşen dünyada sektörümüzle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz çok yakın zamanda sektörümüzle alakalı birçok yeni gelişmenin haberlerini de aktaracağız. Çalışma arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte çok yol kat ettik.. Daha gidilecek çok yolumuzun olduğunun farkındayız. Beşinci Yılımızı doldurmuş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz..
Aslında geçtiğimiz beş yılı anlatacak çok hikayemiz var. Fakat önümüzdeki yıllarda yine tek sözümüz var. Çok çalışacağız"


Geri Dön