24 / 04 / 2024

Mars19 Apartments basın lansmanı 1 Mart'ta!

Mars19 Apartments basın lansmanı 1 Mart'ta!

Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. AŞ gayrimenkuldeki ilk markalı projesini basına tanıtacak. 




Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. AŞ gayrimenkuldeki ilk markalı projesinin basın toplantısını gerçekleştirecek. 

Avcılar’da, ilçenin yeni prestij caddesi Firuzköy Bulvarı’nda yükselen Mars19 Apartments projesi 1 Mart 2018 tarihinde satış ofisinde düzenlenecek basın toplantısı ile tanıtılacak. 

Metraco Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okcu,  Metraco Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu,  Metraco Projelerden Sorumlu Genel Müdürü Levent Deveci ve  Mars19 Satış ve Pazarlama Direktörü Seda Aslan’ın ev sahipliği yapacağı etkinlikte Mars19 Apartments projesiyle birlikte Metraco şirketinin gayrimenkuldeki hedefleri de paylaşılacak.

Butik bir proje olarak tasarlanan Mars19 Apartments projesinde 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Mars19 Apartments projesinde dairelerin fiyatları 424 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Geri Dön