19 / 04 / 2024

Martı GYO kar payı dağıtacak mı?

Martı GYO kar payı dağıtacak mı?

Martı GYO finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına ve Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verildi.



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı. 

Martı GYO 1 Nisan 2016-31 Mart 2017 özel hesap dönemine ilişkin finansal tablolarına ve Vergi Usul Kanunu'na göre hazırlanan finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına ve Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verildi.

Martı GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 20.02.2018 tarih 976 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;

Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14.1) Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına uygun olarak hazırladığı 01.04.2016-31.03.2017 özel hesap dönemine ilişkin finansal tablolarına ve Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına ve Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön