24 / 04 / 2024

Martı Myra Otel'in icradan satışı ertelendi!

Martı Myra Otel'in icradan satışı ertelendi!

Antalya Kemer‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Martı Myra Otel, özel bir bankaya olan borçları nedeni ile satışa çıkarılması ertelendi. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor...



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılandırma görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Antalya Kemer‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Martı Myra Otel, özel bir bankaya olan borçları nedeni ile icradan satışa çıkarılmıştı. 

Martı Myra Otel'in satışına ilişkin olarak Denizbank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş ile Martı GYO ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından satışın ertelenmesi konusunda İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne yapılan yazılı başvuru kabul edilerek satış ertelendi. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması: 
10.01.2020 tarihli açıklamamıza ilişkin olarak yapılandırma görüşmeleri kapsamında bir taşınmazımızın satışına ilişkin olarak Denizbank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş ile Şirketimiz ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından satışın ertelenmesi konusunda İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne yapılan yazılı başvuru kabul edilerek satış ertelenmiştir. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam etmektedir.
  
Gelişmeler tam ve zamanında kamu ile paylaşılacaktır.


Geri Dön