24 / 04 / 2024

Maslak Mashattan projesini Reha Medin Emlak kazandı!

 Maslak Mashattan projesini Reha Medin Emlak kazandı!

Firma: Taş Yapı

Proje: Mashattan

Maslak’ta inşa edilen ve Türkiye’nin en büyük lüks konut projelerinden olan Mashattan projesi satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazandı



Taş Yapı maslak da Ayazağa iş merkezinin hemen ardındaki araziye yapılacak olan Maslak  Mashattan  projesi toplamda 32 katlı 10 adet gökdelenden oluşacak. Yaklaşık 5000 kişilik yerleşim birimi niteliğinde hayata geçen proje 1850 adet konut ve 30 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazanarak pazarlama hakkını elde etmiş oldu.

Toplam 433 bin 821 metrekare arazi üzerine inşa edilen Maslak Mashattan projesi artık Reha Medin’in proje alanında kuracağı satış ofisinden pazarlanacak.

Medin Emlak Hizmetleri Gn. Md’ü Tamer Çiçekçi; “Girdiğimiz bu büyük ihale sürecinden başarıyla çıkmanın gururu içindeyiz, kurumumuzun bu güne kadar pazarladığı 20 projeye Mashattan gibi büyük bir ismin daha katılmasından dolayı çok heyecanlıyız” dedi.

Çiçekçi, pazarlama ve satış organizasyonu açısından belki de Türkiye’nin en büyük ve önemli projesi olan Mashattan’ı, bir marka olarak ulusal ve uluslararası pazarlara açacaklarını ifade ederek, tüm projelerde olduğu gibi bu projede de satış organizasyonunu franchise ofisleri kanalıyla yapacaklarını belirtti. Reha Medin’in hangi franchise ofisi ile işbirliği yapacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.



216 339 65 70

http://www.tasyapi.com


Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön