26 / 04 / 2024

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

Mavera Başakşehir daireleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Mavera Başakşehir vaziyet planı görseli haberimizde yer alıyor...



Mavera Başakşehir İstanbul  Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor. Mavera Başakşehir vaziyet planı ndan bahsetmeden önce projenin genel özelliklerini anlatalım.

Başakşehir Mavera satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Mavera Başakşehir satılık konutları 512 bin liradan başlıyor. Projede 70 adet ticari birim bulunuyor. Başakşehir Mavera satılık daire bilgisi için Başakşehir Mavera satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Başakşehir Mavera projesi  Makro İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Mavera Başakşehir daire büyüklükleri  190 metrekare ile 550 metrekare arasında değişiyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat sonrası banka kredisi kullanabiliyor.

Proje kapsamında çocuk yüzme havuzları, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, kreş, gölet, şelaleler,kapalı otopark, misafir otoparkı, okuma salonu, çok amaçlı salon, restoran, cafe, taziye odası, mescid, fitness center, hamam, sauna, spa ve buhar odası gibi olanaklar mevcut. Başakşehir Mavera projesi daire teslimleri 2014 haziran ayında yapılacak.


Mavera Başakşehir vaziyet planı :
Mavera Başakşehir vaziyet planı
Mavera Başakşehir vaziyet planı!


Başakşehir Mavera nerede?Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul

Makro İnşaat Mavera Başakşehir iletişim :

Telefon:0212 659 62 22
Web adresi: www.maverabasaksehir.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön