26 / 04 / 2024

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir vaziyet planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Mavera Başakşehir projesinde yer alan konut tipleri 3+1, 4+1, 5+1 ve de 8+2 şeklinde müşterilere sunuluyor



Mavera Başakşehir projesi,  Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi tarafından inşa ediliyor. Mavera Başakşehir vaziyet planı kısmından önce projeden bahsedelim. 


Mavera Başakşehir Evleri, Başakşehir Bölgesi içinde Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor. Proje kapsamında toplam 6 blok yer alıyor. 


Proje kapsamında yer alan bloklar 12 katlı olarak tasarlandı. Proje kapsamında 25 bin metrekarelik arsa alanı bulunuyor. 


274 konuttan meydana gelen  Mavera Başakşehir  Evleri kapsamında ayrıca 60 dükkan bulunuyor. Mavera Başakşehir Evleri teslim tarihi Haziran 2014 olarak planlanıyor. 


Mavera Başakşehir Evleri satılık daire tipleri 3+1, 4+1, 5+1, 8+2'lerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 190 metrekareden başlıyor ve 550 metrekareye kadar yükseliyor. 


Makro İnşaat Mavera Başakşehir Evleri kapsamında kapalı yüzme havuzları, palmiyeler, fitness merkezi, toplantı salonları, kreş, şelaleler, açık hava sineması, göletler ve hamam bulunuyor. 


Mavera Başakşehir vaziyet planı!


Mavera Başakşehir vaziyet planı!


Başakşehir Mavera Evleri adres : Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Mavera Evleri iletişim

Telefon: (0212) 485 38 28

Web adresi: www.maverabasaksehir.com


projeye sor



Geri Dön