26 / 04 / 2024

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Mavera Comfort

Makro İnşaat ve Akyapı iş birliğiyle yükselen Mavera Comfort projesinde toplam 705 konut yer alıyor. Projede satışlar bugün başladı. Peki, Türkiye'deki deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort nerede? 



Mavera Comfort Başakşehir, konut sahiplerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti yaşanmaksızın, güvenli ve konforlu bir yaşam sağlıyor.

Makro İnşaat ve Akyapı işbirliğinde inşa edilen  Mavera Comfort  Başakşehir projesindeki daireler bugün satışa çıktı. “Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi” olan Mavera Comfort'ta daire tipleri 2 oda 1 salondan, 4,5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olan Mavera Comfort Başakşehir projesinde 22 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

25 bin metrekarelik ticari alana yer verilen projenin konut alanı 110 bin metrekare olarak belirlendi. Aynı zamanda projede geniş peyzaj alanları, açık ve kapalı spor ve çocuk oyun alanları ve sosyal tesisler bulunuyor.

Mavera Comfort Başakşehir daire fiyatları! 

2+1 daireler 590 bin liradan,
3,5+1 daireler 875 bin liradan,
4,5+1 daireler 1 milyon 175 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Mavera Comfort Başakşehir nerede? 

“Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi” olan Mavera Comfort, toplamda 705 daire ile Başakşehir'de yükseliyor. 

Mavera Comfort Başakşehir, İkitelli Şehir Hastanesi'ne, Olimpiyat Stadyumu'na, Basın Ekspres Yolu'na ve Havaalanı-Arnavutköy Bağlantı You'na yakın mesafede konumlanıyor.

Web: http://maveracomfort.com/

Mavera Comfort satışa çıktı! 590 bin TL'ye 2+1!


projeye sor



Geri Dön