25 / 04 / 2024

Mavi Arya fiyat listesi!

Mavi Arya fiyat listesi!

Firma: Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat

Proje: Mavi Arya

Mavi Arya fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Mavi Arya fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Ön satışa çıkan Mavi Arya projesi Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat işbirliğiyle Bodrum Turgutreis'te inşa ediliyor.

Mavi Arya fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Mavi Arya fiyat listesi haberimizde yer alıyor hakkında bilgi vermeden önce projeyle ilgili bazı bilgiler paylaşalım.

Mavi Arya fiyat listesi!

Turgutreis Mavi Arya projesinde 38 adet villa ve 246 adet rezidans daireye yer veriliyor.

160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Bodrum Turgut Reis ve Akyarlar arasında hayata geçiriliyor.

Mavi Arya fiyat listesi!
Mavi Arya fiyat listesi kapsamında en düşük fiyatın 350 bin Euro olarak belirlendiğini söyleyebiliriz.

Mavi Arya fiyat listesi!

Bodrum Mavi Arya'da her biri özel olarak tasarlanmış panoramik deniz manzarası ve bahçe alanlarına sahip, 2 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişen alanlarda rezidanslar, bahçe alanlarının dışında, özel havuza sahip 4 oda 1 salon ile 9 oda 1 salon arasında villalar mevcut. Projede yer alan villaların alanları 330 metrekare ile 870 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Mavi Arya fiyat listesi!

Projeden yüzde 30 peşinat ödeyerek 24 ay 0 faizle konut sahibi olmak mümkün. Proje kapsamındaki konutların teslimleri 2023 Mayıs'ta yapılacak.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede, güneşlenme terası, kapalı sosyal ve spor alanları, açık havuz, yemyeşil yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, spa ve fitness alanları, tenis kortları, restaurant alanları, özel doğal kum plajlar bulunuyor.

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya fiyat listesi!

Web: http://www.maviarya.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön