16 / 04 / 2024

Mavikent 5. Etap 2018'de teslim!

 Mavikent 5. Etap 2018'de teslim!

Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında, Şahinbey Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Mavikent 5. Etap projesinin 2018'de teslim edilmesi planlandığı açıklandı.



Şahinbey Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.


Tahmazoğlu "271 araçlık 3 katlı bir otopark inşaatımız hızla devam ediyor. Şahintepe Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu tamamlandı. Akkent Mahallesine yeni bir sosyal tesis yaptık. Perilikaya 300 yataklı devlet hastanesi de bitmek üzere. Temmuz ayı içinde açılması planlanıyor” dedi.



EVLER ÇOK GÜZEL OLDU 

Mavikent 4.Etap evlerini teslim ettiklerini söyleyen Tahmazoğlu, " Mayıs ayında 261 tane evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirdik. Toplamda 6 bin 561 eve ulaşmış olduk. Kentsel dönüşümde oldukça iyi gidiyoruz. Şu anda vatandaşlarımızın neredeyse tamamı taşındı. Evler de çok güzel oldu. Taşınanlar çok memnun. Önündeki caminin alt katı bir ay içerisinde faaliyete geçecek. Park da birkaç ay içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu. 


TESLİM ETMEYİ HEDEFLİYORUZ 

Mavikent 5.Etap'ın ihalesini yaptık. Şehit ve gazi aileleri için yapılan evlerin devam ettiğini kaydeden Tahmazoğlu,  "5.Etap'ın inşaatlara hemen başlanacak. Önümüzdeki yıl da burayı teslim etmeyi hedefliyoruz" diyerek ailelere müjdeyi verdi. 




Gaziantep Güneş


Geri Dön