29 / 03 / 2024

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.



Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi. 


Yayıldığı alanla Bademli’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olacak olan Moda Bademli, farklı konut yapıları, sosyal ve kültürel alanları, açık-kapalı havuzların yanı sıra basketbol ile futbol sahalarını barındıran spor tesisleriyle doğanın ve huzurun yanı başına konumlanmış bir mini şehir konseptine sahip. 


Denizin esintisini, ağaçların hışırtısını, güneşin ışıltısını her an hissedeceğiniz Moda Bademli, şehrin değerini her geçen gün artıran merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bu açıdan hayata dair her şey Moda Bademli sakinlerinin her an elinin altında olacak. 


Moda Bademli Bursa projesi 2018 de teslim!


Moda Bademli’ye Genel Bakış

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor. 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 5+1 dubleksler 380 ila 480 metrekare büyüklüğe sahip. 1 dönüm araziye sahip olan villaların ise özel yüzme havuzu ve 4 araçlık park alanı bulunuyor. 


Moda Bademli’de Neler Var

Her Daireye 2 Kapalı Otopark, Villalara 4 Kapalı Otopark, 24 Saat Güvenlik, Kapalı Yüzme Havuzu, Futbol ve Basketbol Sahaları, Açık Yüzme Havuzları, Kapalı Spor Salonları, 0-6 Yaş Çocuk Oyun Odası, Çocuk Oyun Parkları, Özel Peyzaj, Profesyonel Yönetim, Resepsiyon, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, Saunalar, Revir, Jeneratör, 600 Ton Su Deposu.


Proje Bilgileri

70.000 m2’lik Alanda 157 Konut

52.000 m2 Yeşil Alan

1150 m2 Kapalı Sosyal Alan

56 Adet 3+1 Daire

36 Adet 4+1 Daire

46 Adet 5+1 Dubleks

19 Adet 6+1 Villa

Mart 2018 teslim


İletişim Bilgileri

Telefon :

0224 451 39 39

Web :

http://kumova.com/




Haber Sabah Gazetesi'nin Bursa ekinde şu şekilde yer aldı...


Moda Bademli, Bursa'nın en değerli bölgelerinden Bademli'de yükselen yepyeni bir proje. Proje henüz yapım aşamasındayken konutların yüzde 42'si satıldı. Ömer Kumova İnşaat Bursa ve Türkiye çapındaki projeleriyle ticari emellerin ötesinde, şehirlerin yeniden inşası mottosuyla hareket eden bir kuruluş. Moda Bademli, bölgedeki diğer konut projeleri gibi Bursa'dan uzaklaşan değil, aksine Bursa'nın merkezde dahi kaybetmeye başladığı mahalle hayatını canlandırmayı hedef edinen bir yaşam alanı. Bu doğrultuda Moda Bademli kapsamında villa ve apartmanlar beraberce yer alıyor. Her bir villa ve dairenin tüm ihtiyaçları özenle detaylandırılırken birbirleri ile sıcak dostluklar kurmalarının önü açılıyor. Ömer Kumova İnşaat ev sahibi olmak isteyenleri, daha satış aşamasında birbiriyle tanıştırıp görüş alışverişinde bulunmalarını sağlıyor. Bademli, denizin esintisinin, ağaçların hışırtısı ve güneşin aydınlığı ile bir araya geldiği özel bir bölge. Ömer Kumova İnşaat, peyzaja ve çevreye verdiği değerle inşaat arazisindeki, tüm ağaçları özenle yerlerinden sökülerek doğalarıvla uyumlu veni evlerine taşıdı. Uzman mimarlar, esintiler ve güneş için doğru açılar belirleyerek civardaki ekosistemin zarar görmesi engelledi. Bu da projeyi, ağaç, çiçek ve yeşille çerçeveledi. 



Sabah Bursa



Geri Dön