18 / 04 / 2024

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..



Moment Yapı, içinde uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi inşa ediyor. 2018’de tamamlanacak ‘Moment Beştepe Ofis’ projesi Cumhurbaşkanlığına, bakanlıklara, Atatürk Orman Çiftliği’ne komşu konumuyla öne çıkıyor.

 

MOMENT Yapı, 27 yıllık deneyimini, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’e taşıdı. Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, Bakanlıklara, Atatürk Orman Çiftliği’ne, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor. Projenin yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile öne çıkacağım belirten şirket yetkilisi, “Moment Beştepe Ofis, doktorlar için ayrılan özel kaüyla Ankara'nın seçkin doktorlarım bünyesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Ayrıca resmi ve kamu kuramlarına yakınlığı nedeniyle inşaat firmaları, enerji ve savunma sanayü, hukukçular ve mali müşavirler tarafından yoğunlukla tercih ediliyor” dedi.

 

330 OFİS YER ALIYOR


Moment Beştepe Ofis, 2018 yılı ortalarında teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede iki ayrı blokta 330 ofis ve 25 adet ticari ünite bulunuyor. Ofis büyüklükleri 65 metrekare ile katta 1500 metrekareye kadar değişiyor. Projenin yalnızca vvorkshop, seminer ve toplantı odaları ile değil, ofis stresini ortadan kaldıran spesifik alanları ile de dikkat çektiğini belirten yetkili, “Takım çalışmasına uygun, paylaşım odaklı çalışma alanları, uyku odaları, kafeler, teraslar, tabldot yemekhane ve spor solanlarıyla Moment Beştepe, ofiste verimliliği en süt seviyeye çıkarıyor” dedi.

 

KONUMU İLE DİKKAT ÇEKİYOR


Projenin lokasyonu ile ön plana çıktığım belirten yetkili, “Proje, Türkiye’nin yeni kültür, sanat ve yatırım merkezi olarak tanımlanan Beştepe’de, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin tam karşısında hayata geçiyor. Ankara’da en avantajlı lokasyon olarak değerlendirilen Beştepe; şehir-ofis bağlantısını en pratik ve en dalcik şekilde kuruyor. Eskişehir yolunun son dönemde artan trafiği, artık AnkaralIları alternatif yollar arayışına iterken, Moment Beştepe Ofis, rahat ve keyifli güzergahıyla iyi bir konumda yer alıyor. Ayrıca Moment Beştepe; hiçbir zaman kapanmayacak görüş alanı, Atatürk Orman Çiftliği’nin taze atmosferi ve çağdaş mimarisi ile  Ankara  iş dünyasma yeni bir hareket katacak en iyi proje olarak değerlendiriliyor” diye konuştu.

 

www.momentbestepe.com.tr 

 


Geri Dön