24 / 04 / 2024

Moment Beştepe ne zaman teslim?

Moment Beştepe ne zaman teslim?

Firma: Moment Yapı

Proje: Moment Beştepe

Moment Beştepe Ankara'da ofislerin alanları 83 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Proje 80 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Moment Beştepe ne zaman teslim edilecek?



"Moment Beştepe ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında olan proje 330 ofis ve 22 dükkandan meydana geliyor. 


Moment Yapı imzası taşıyan  Moment Beştepe  Residence 2 bloktan oluşuyor. Proje  Ankara  Yenimahalle - Beştepe bölgesinde inşa ediliyor. 


Çankaya Moment Beştepe Ofisleri Tunalı'ya 7,5 kilometre, Eskişehir Yolu'na 2 kilometre, Konya Yolu'na 500 metre, İstanbul Yolu'na 500 metre, Kızılay'a 7,4 kilometre, otobüs terminaline 500 metre, Çevre Yolu'na 17 kilometre, Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yükseliyor. 


Moment Beştepe ne zaman teslim?

Moment Beştepe Residence 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Yenimahalle Moment Beştepe'de yoga ve meditasyon alanı, toplantı odaları, sistem arşiv odaları,seminer odaları, cafeler gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


13 soruda Moment Beştepe projesi!



Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi

Telefon: 444 74 01 

Web: www.momentyapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön