26 / 04 / 2024

moment beştepe iletişim

moment beştepe iletişim

Moment Beştepe satış fiyatları 570 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Yenimahalle'de yükselen Moment Beştepe'de ofis teslimlerinin Aralık 2017 yılın yapılması planlanıyor...

Moment Beştepe ne zaman teslim?

Moment Beştepe Ankara'da ofislerin alanları 83 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Proje 80 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Moment Beştepe ne zaman teslim edilecek?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Moment Beştepe Ankara satış ofisi!

Ofis alanlarının 70 metrekareden başladığı proje Ankara 'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükseliyor. Moment Beştepe Ankara satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe iletişim!

Moment Beştepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından inşa ediliyor olan Moment Beştepe projesinde 330 adet home ofis ve 22 adet ticari birim bulunuyor...

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe Ofis'de cazip faiz oranları!

Moment Beştepe Ofis Pazarlama Direktörü Tolga Ergin, ofis alacak olan yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Moment Beştepe başkentte ofis kavramını değiştiriyor!

Türkiye’nin kalbi, Ankara’nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe'de yükselen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe'de teslimler 2017 Aralık'ta!

Ofis yaşamının yüksek standartlara taşındığı Moment Beştepe projesi Moment Yapı güvencesi ile Türkiye’nin başkenti Ankara’da yükseliyor.

Moment Beştepe yatırımcısına kar sağlıyor!

Moment Beştepe, 28 yıllık Moment Yapı tecrübesiyle Ankara’nın en güvenilir bölgesi ve en merkezi lokasyonlarından olan Türkiye’nin en tepesinde Beştepe’de hayata geçiyor.

moment beştepe iletişim Haberi

moment beştepe iletişim


80 milyon dolar yatırımla yükselen Moment Beştepe projesi Ankara Yenimahalle'de yer alıyor. Moment Beştepe projesi Moment Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında kalan Moment Beştepe projesi 330 ofis ve 22 ticari birimden meydana geliyor. 10 bin 500 metrekare alanda yükselen Moment Beştepe projesi iki blok olarak tasarlandı. 



Moment Beştepe satış fiyatları!


Moment Beştepe satış fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Moment Beştepe projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 liradan başlıyor. Moment Beştepe'de teslimler Aralık 2017'de yapılıyor.


Moment Beştepe projesinde ofislerin büyüklükler 70 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor. Moment Beştepe projesinde zen bahçeleri, toplantı ve seminer odaları, Moment Cafe, dinlenme ve uyku odası, mola sokağı, yoga stüdyosu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.




Telefon: 444 74 01 

Web: www.momentyapi.com.tr

Gülcihan...