28 / 03 / 2024

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.



Moment Beştepe Ofis, sunduğu cazip fırsatlar ve imkanlarla yeni yıla kar ederek başlama imkanı sunuyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin hemen karşısında inşa edilen Moment Beştepe Ofis, eşsiz manzarası ve lokasyonu ile en prestijli ofis projesi olarak fark yaratıyor. Ayrıca cazip fırsatlarla sunduğu faiz oranları ile de alırken kazandıran Moment Beştepe Ofis, lokasyonundaki inşaat yapılabilecek son parselde yer alıyor. Projenin, 2017 yılında teslim edileceğinin vurgusunu yapan Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar "Projemize özel uygun faiz oranları ve hemen fatura imkanı ile 2017 yılına kazançlı başlayacaksınız" dedi.


En karlı yatırım Moment Beştepe Ofis

Türkiye'nin kalbi Ankara'nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis, yeni yıl öncesi ofis sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek. 2017 yılı öncesi sunduğu uygun faiz oranları ve hemen fatura imkanı ile yeni nesil ofis anlayışında fark yarattıklarını kaydeden Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar "Anlaşmalı bankaların garantörlüğünde 36 aya kadar %0, 60 aya %0,33, 120 aya %0,59 oranındaki faiz oranları ile yatırımcıların cebini düşünüyoruz. Bunun yanı sıra sunduğumuz anında fatura imkanı ile de yeni yıl gelmeden şirketlere önemli bir avantaj sunuyoruz” dedi.


Şehir merkezine yeşili ve huzuru taşıyan proje

Ankara'nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin karşısında yer alıyor ve eşsiz bir orman ve şehir manzarası sunuyor. Proje, şehrin tam merkezinde, ana yolların ve merkezi iş aksının hemen üzerinde, yoğun trafik karmaşasına takılmadan kolayca ulaşabileceğiniz bir lokasyonda bulunuyor. Bakanlıklara, devlet kurumlarına, iş merkezlerine, otellere, avm’lere ve şehrin önemli noktalarına yakınlığı ve bu noktalara trafiğe takılmadan sadece birkaç dakika içinde ulaşabilmenin rahatlığı da Moment Beştepe Ofis projesini farklı kılıyor. Bunların yanı sıra Atatürk Orman Çiftliği'nin yeşilini binasına taşıyan yeşillikle kaplı geniş terasları, balkonları, yüksek tavanları ve kumandalı açılabilir pencereleri ile de proje huzurlu ve farklı bir çalışma ortamı sunuyor.


Sıra dışı bir çalışma ortamı sizi bekliyor

Moment Beştepe Ofis projesi, sahip olduğu özellikler ile karlı bir iş hayatının yanı sıra ofis sahiplerinin ve çalışanlarının beden ve ruh sağlıklarına önem veriyor. Proje, ofis sahiplerini ve çalışanlarını, keyifle mola verebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, kendilerini yenileyebilecekleri alanlarla bir araya getiriyor. Dünyanın önde gelen şirketlerinin ofislerinde rastlanan uyku odalarını çalışanlara sunuyor. Moment Beştepe Ofis’te yoğun iş stresinden arınabilmek için yoga/pilates salonu bulunuyor. Bununla yetinmeyen proje, motivasyonunuzu artırabilmek için zen bahçelerine, yaratıcılığı geliştirebilmek için workshop salonu ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılanacağı ferah toplantı odalarına yer veriyor.


Web: http://www.momentbestepe.com.tr/


Geri Dön