25 / 04 / 2024

Mavişehir Modern'de anahtar teslimi 30 Aralık'ta yapılacak! 202 bin TL'ye!

Mavişehir Modern'de anahtar teslimi 30 Aralık'ta yapılacak! 202 bin TL'ye!

Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin tarafından hayata geçirilen Mavişehir modern' de geri sayım başladı. Mavişehir Modernin yıl sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor



Değişen yaşam beklentilerine uygun, farklı ihtiyaçları karşılayabilecek donanımda konut projeleri üreten Gergül İnşaat, kalite anlayışı ile standartları yükselten Mavişehir Modern ve Mavişehir Modern 2 projelerini eş zamanlı olarak yürütüyor.

Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin tarafından,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO konut geliştirme kapsamında,   yapımına 24 Temmuz 2010 tarihinde başlanılan, satışların büyük bölümünün tamamlandığı Mavişehir Modern' de daire teslimleri için geri sayım başladı. Yoğun bir şekilde peyzaj çalışmalarının devam ettiği Mavişehir Modern, anahtar teslim tarihinin yakın olması ve yatırım geri dönüş   avantajı ile,   hem oturmak isteyeler, hem de yatırımcılar için cazip durumda bulunuyor. 1+1 ve 3+1 tip örnek dairelerin bulunduğu satış ofisi yoğun ilgi görüyor.

20 955 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mavişehir Modern 10 blok toplam 316 daireden oluşuyor. Arazisinin % 80'i yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlanan proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak farklı metrekarelerde daire tiplerine sahip durumda bulunuyor. 75.30 ile 89.51 metrekare aralığındaki 1+1 daireler 202 bin TL ile 251 bin TL aralığında, 126.42 metrekarelik   2+1 daireler   308 bin TL, 149.18 metrekare ve 159.49 metrekare olan 3+1 daireler 385 bin TL ve 418 bin TL fiyatlarıyla, anlaşmalı bankaların cazip kredi oranları ve kişiye özel ödeme planları ile satışa sunuluyor.   233.91 m2' lik 4+1 Dubleks dairelerin ise satışı tamamlanmış bulunuyor.Yüksek kaliteyi uygun ödeme planları ile sunan Mavişehir Modern yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Aktivite ve alışveriş merkezlerine yakınlık, ulaşım kolaylığı gibi lokasyon avantajlarına sahip durumda bulunan Mavişehir Modern projeleri, az katlı butik site yapıları, depreme dayanıklılığı, konutların sadece içini değil dışını da yaşam alanı olarak gören mimari anlayışı ve peyzaj düzenlemeleri ile benzerleri arasından ön plana çıkıyor.  İzmir  iklimine uygun tasarlanmış balkonlar, aydınlık ve fonksiyonel yaşam mekanları, modern ankastre ürünlerle donatılmış geniş ve ferah mutfak alanları, kullanışlı banyolar tüm daire tiplerinin ortak özellikleri arasında yer alıyor.

Enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaların da bulunduğu Mavişehir Modern' de ısınma, merkezi sistem doğalgaz ile sağlanıyor. Projede pay ölçer sistem geliştirilerek KASKAD ( kademeli) sistem kuruldu. Kullanıma göre kademeli olarak devreye girecek olan kazanlarla maksimum düzeyde tasarruf elde edilmesine yönelik planlamalar yapıldı. Termostatik vana kontrollü radyatörlerle, her odada uygun ısı ortamı ayarlanabiliyor. Dairelerde kullanılan dimmerli aydınlatma ürünleri, ortak alanlarda fotoselli aydınlatma sistemleri, peyzaj alanlarında kullanılan otomatik sulama sistemleri ve solar tip aydınlatma ürünleri de hem enerji verimliliğine yönelik   hem de aidat giderlerinde tasarrufa yönelik uygulamalar arasında yer alıyor. Dış cephe mantolama sistemi ile de binalardaki ısı kaybını minumum düzeye çekmek hedefleniyor.

Gayrimenkul projeleri ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak müşterilerinin yanında   yer alan Gergül İnşaat, Mavişehir Modern' de daireleri “tapu alım satım işlemleri ”, “ yapı kullanma izin belgesi işlemleri ”, “elektrik ve su abonmanlık işlemleri ”, “kat mülkiyetine geçiş işlemleri ” ve tüm giderleri, DASK (Doğal Afet Sigortası) karşılanmış olarak teslim ediyor.

 

0232 4441612
www.mavisehirmodern.com

 

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön