16 / 04 / 2024

Maximoon'da 78 bin 600 TL'ye! Ağustos ayında temel atılacak!

Maximoon'da 78 bin 600 TL'ye! Ağustos ayında temel atılacak!

Maximoonda 1+1 konutlar 78 bin 600 liradan; 2+1 konutlar 140 bin 520 liradan; 3+1 konutlar ise 256 bin liradan müşterilerine sunuluyor. Proje için yüzde 25 peşinat veriliyor. 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor



 Yalçıntepe Group tarafından Esenyurtta inşa edilecek olan Maximoonun temeli Ağustos ayının sonuna doğru atılacak. Proje 2013 yılının son çeyreğinde tamamlacak

33 bin metrekarelik arsa alanının 18 bin metrekarelik kısmına inşa edilecek olan Maximoonda 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan 1.500 konut ile 74 adet ticari birim yer alacak.

9 normal konut bloğu ile bir rezidans bloktan oluşan Maximoonun yüzde 70lik bölümü yeşil alana ayrıldı. Proje toplam 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Maximoonda 1+1 konutlar 78 bin 600 liradan; 2+1 konutlar 140 bin 520 liradan; 3+1 konutlar ise 256 bin liradan müşterilerine sunuluyor. Proje için yüzde 25 peşinat veriliyor. 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un düzenlediği iftar buluşmasına katılım yoğun oldu. İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, yaptığı kısa konuşmada katılımcılara teşekkür ederek Ramazan ayı vesilesiyle iyi dileklerini iletti. Yoğun katılımın yaşandığı buluşmada konuklar Haliç, Süleymaniye ve Marmara manzaralı bir ortamda iftar açtılar.

Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran ve 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, İstanbul'un yükselen değeri Bahçeşehir'de yer alan, yüzde yetmişi yeşil alana ayrılmış, modern bir yaşam için gereken her türlü sosyal imkana ve konfora sahip Maximoon yaşam merkezinin yapımını hızla sürdürüyor.

Konut sahibi olmak isteyenleri Maximoon 'da ayrıcalıklı bir yaşam tarzı bekliyor. Konforun, prestijin, olanakların ve standartların maksimum olduğu MAXIMOON yaşam merkezi, mimari estetiği ile de farkını kanıtlamayı hedefliyor. İstanbul'un en yüksek noktalarından birinde yer alan MAXIMOON, Esenyurt sınırlarında, İstanbul Boğazı ile yapımı planlanan Kanal İstanbul arasında kalan altın değerinde prestijli bir mevkide yükseliyor.  

Maximoon yaşam merkezinin ayırt edici özelliklerinin başında dünyadaki son teknolojik gelişmelere uygun inşa edilmesi geliyor. Açık AVM özelliğinin yanı sıra 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin önemli bir bölümünde kat bahçesi yer alıyor. Mimar Özgür Karaca tarafından projelendirilen Maximoon'un proje yatırım değeri ise yaklaşık 150 milyon TL. 

Maximoon ulaşım kolaylığı

İstanbul'un en önemli iş lokasyonlarına yalnızca 20 dakika mesafede yer alan Maximoon, TEM Otoyolu'na 400 metre, E-5'e beş dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, yeni inşa edilecek Silivri Havalimanı'na 30 dakika, İstanbul'un dünyaya açılan kapısı Ambarlı'ya ise yedi kilometre mesafede bulunuyor.  

Maximoon yeşil

Yüzde yetmişi yeşil alandan oluşan Maximoon, bölgenin ekolojik özelliklerine ve doğal yaşamına zarar vermeyen çevre ile dost bir proje olarak öne çıkıyor. İstanbul'un en yüksek lokasyonlarından birinde olması nedeniyle sürekli rüzgar alan temiz bir havaya ve şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta olmanın avantajına sahip olan Maximoon, İstanbul'un akciğerlerinden Istranca Ormanları'na 23 kilometre mesafede olmasıyla sakinlerine yeşil ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Maximoon, ayrıca birçok devlet ve özel üniversite ile kolejlerin bulunduğu bir konumda yer alıyor. 

Ayrıcalıklı bir yaşam

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekibin yönetiminde projelendirilen ve yürütülen Maximoon, yeşil alanlara, kat bahçelerine ve her türlü ihtiyaca cevap veren geniş bir çarşıya sahip bulunuyor. Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile Maximoon, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en güzel örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Öte yandan, konutların teslim tarihinden itibaren hizmet verecek 60a yakın teknik ekip ise, Maximoon sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her türlü teknik desteği sağlıyor olacak.    Yatırım için de kazançlı bir proje olan Maximoon, yabancı yatırımcıların Beyoğlu ve Levent-Maslak hattından sonra en çok yatırım yaptıkları bir lokasyonda yer alıyor, hızla gelişen bir bölgede bulunmasının avantajıyla yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Maximoon'da rekor satış

Yalçıntepe Group, Maximoon'da hayata geçirmeye başladığı modern yaşam tarzı ve geniş sosyal imkanları son derece elverişli ve uygun ödeme olanaklarıyla sunmanın ödülünü alıyor. Yalnızca iki ay on gün gibi kısa bir zaman diliminde konutların yüzde 30'unu satmayı başaran Maximoon, kırılması zor bir rekoru elinde tutuyor.  

Maximoon'un yalnızca prestijli bir mekanda ev sahibi olmak isteyenler ya da yerli yatırımcıların değil, uluslararası yatırımcıların da büyük ilgisini çektiğini belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, projeye vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını vurguladı.

www.maximoon.yalcintepegroup.com

444 34 18


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön