29 / 03 / 2024

Mayıs 2020 konut kredisi faiz oranları!

Mayıs 2020 konut kredisi faiz oranları!

Kredi çekerek ev ve araba almayı planlayan vatandaşlar da bu duyuruları yakından takip ediyor, güncel faiz oranlarını araştırıyor. Peki Mayıs ayının ilk haftasında konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...



Ev almayı düşünenler güncel kredi faiz oranları hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Bankalar ise dönem dönem konut kredi faiz oranlarına ilişkin yeni düzenlemeler yapıyor, inidirim kararları alıyor. Kredi çekerek ev ve araba almayı planlayan vatandaşlar da bu duyuruları yakından takip ediyor ve güncel faiz oranlarını merak ediyor. 

Takvim'de yer alan habere göre; bir yıllık sürece baktığımızda on binlerce kişi kredi çekmek amacıyla bankalara başvuru yaptı. Son olarak Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a düşürdüğünü duyurdu. 

Ev almayı düşünenler için yeni bir imkan daha sağlandı. Kredi faiz oranlarında yapılan indirimler sürerken bankalardan yeni adımlar geliyor. Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı geçtiğimiz hafta Yapı Kredi tarafından açıklandı. Bu kapsamda özellikle bir yıllık süreçte ev ve araba alacak olan vatandaşlar kredi faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki, konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

YENİ İNDİRİM AÇIKLANDI

Bu çerçevede konut kredisi faizinde indirim yapan bankanın, sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi alabilecek. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme planları ve ödeme şekilleri de sunulabilecek. 

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,94

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1,09

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,99

QNB FİNANSBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1,28

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,99

ING KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0,99

Konut fiyatları ne oldu? 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

 


Geri Dön