26 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranları Mart 2020!

Konut kredisi faiz oranları Mart 2020!

Kredi faiz oranlarında hareketlilik devam ediyor. Merkez Bankası'nın politika faizindeki indirimleriyle tekrar hareketlenen süreç, bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirimler yapmasını sağladı. Peki konut kredisi faiz oranları mart 2020'de ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun cevabı...



2020 yılı ile beraber birçok kamu, özel ve katılım bankaları tarafından konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yapıldı. Bankalar yeni kampanyaları vatandaşların kullanımına sunmaya başladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; kredi faiz oranlarıyla ilgili güncelleme haberleri gelmeye devam ediyor. Ekonomideki olumlu tablo kredi faiz oranlarına da yansıyor. Geçtiğimiz aylarda Ziraat Katılım'ın konutta finansmanı 0.79'a indirmesiyle birlikte başlayan kredi faiz oranlarındaki düşü diğer bankaları da harekete geçirdi ve ihtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarında çok önemli düşüşler meydana geldi. Özellikle konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar,  güncel kampanya ve oranları takip ederek kendileri için en uygun seçeneğe ulaşmak istiyor.

İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Garanti Bankası, Yapıkredi ve diğer bankaların son dakika konut kredisi faiz oranları.

ZİRAAT BANKASI Mart 2020 FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.94

HALKBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.94

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Sarı Panjur Konut Kredisi Paketi: 0.93

AKBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.97

GARANTİBBVA FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.99

TEB FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.13

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

Ev kredisi: 0.95

YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.09

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.23

7 banka konut kredi faiz oranlarını artırdı!

 


Geri Dön