26 / 04 / 2024

Mazda C-X5 kaç TL? İşte Mazda C-X5, 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mazda C-X5 kaç TL? İşte Mazda C-X5, 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mazda'nın popüler modeli C-X5'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Mazda C-X5, 11 Ocak 2023 fiyat listesi...



Mazda C-X5'in 2023 Ocak ayı fiyat listesi belli oldu. Peki Mazda C-X5 kaç TL'den satışa çıktı? Mazda C-X5'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Mazda C-X5'in fiyat bilgisi ve diğer detaylar...

Daha yüksek kalite standartlarında yer alan ve gelişmiş özellikleri bulunan orta boy bir SUV olarak Mazda CX-5, hem sürücü hem de yolcu için lüks, performans ve sürüş alanlarında idealin üstünde olanaklar sunuyor. İnsan odaklı Skyactiv teknolojisi, gelişmiş KODO - Hareketin Ruhu tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden yapılmış sofistike iç mekanı ile Mazda C-X5, son derece akıcı bir sürüş deneyimi vadediyor.

Yenilikçi G-Vectoring Control Plus, en yeni Skyactiv teknolojisini kullanıyor. Ayrıca geliştirilmiş şasi daha yumuşak bir sürüş sağlıyor.

Mazda'nın akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi i-Activ, sonsuz yol tutuşu sunuyor. 

İç mekan, krom dikişli direksiyon simidi, çerçevesiz dikiz aynaları ve birinci sınıf siyah tavan gibi ayrıntılarla, yetenekli ustaların binlerce saatlik çalışmasının sonucu olarak ortaya çıkan tasarım ilk görüşte dikkat çekiyor. Tasarımda sürüş keyfini arttırmak için ahşap, deri ve krom gibi yüksek kaliteli malzemeler tercih edilirken sürücünün ve yolcularının rahat bir yolculuk geçirebilmeleri için tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

Peki Mazda C-X5'in teknik özellikleri neler? İşte Mazda C-X5'in teknik özellikleri ve 11 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön