24 / 04 / 2024

Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? En ucuz Mazda CX-5! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? En ucuz Mazda CX-5! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Daha yüksek standartta kaliteye ve geliştirilmiş özellikleriyle orta ölçekli SUV Mazda CX-5, fiyatları merak ediliyor. Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...



Daha yüksek standartta kaliteye ve geliştirilmiş özellikleriyle orta ölçekli SUV Mazda CX-5, sürücülere ve yolcularınıza aynı ölçüde lüks, performans ve sürüş keyfi yaşatıyor. İnsan odaklı Skyactiv Mühendisliği gelişmiş KODO – Hareketin Ruhu Tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden sofistike iç tasarımla son derece akıcı bir sürüş fırsatı yakalamanızı sağlar.

En son Skyactiv Teknolojisini kullanan yenilikçi G-Vectoring Kontrolü Plus çok daha akıcı bir sürüş için geliştirilmiş şasiyle her türlü sürüş durumunda dengeyi sağlamak artırmak tasarlandı. 

Mazda'nın akıllı i-Activ Dört Tekerlekten Çekiş özelliği sınırsız kavrama sağlar. Bu özellik ile dağdan aşağıya inip tekrar çıkmak isteyeceksiniz. 

Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? En ucuz Mazda CX-5! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mazda CX-5 baştan sona sofistike, orta boy bir SUV modeli. İnsan odaklı kabin, büyüleyici ahşap panellerinden yumuşak Nappa deri koltuklara kadar KODO Tasarımının her detayında lüks ve kalite duygusu yaşatır. Ayrılmak istemeyeceğiniz bir kabin.

İç tasarım yetenekli işçilerin binlerce saatlik çalışmasının ardından krom kenarlıklı dikişli direksiyon, çerçevesiz dikiz aynası ve üst kalite siyah tavan gibi en ince detaylarına kadar şekillendirildi. Her yolculukta tecrübe ettiğiniz keyif hissini arttırmak için ahşap, deri ve krom gibi en kaliteli malzemeleri kullanıldı.

Mazda CX-5 bakışları üzerinize çeken son ve en gelişmiş i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojilerini, daha akıcı bir sürüş için iyileştirilmiş süspansiyonu, MZD Connect akıllı telefon bağlantısını ve çarpıcı 19 inç alaşım jantlarıyla ilgi odağı oluyor.

Geleneksel dört tekerlekten çekiş her zaman yeterli olmayabiliyor.  i-ACTIV Dört Tekerlekten Çekiş sistemi saniyede 200 kez çalışan 27 sensör yardımıyla Mazda CX-5 için en zorlu koşullarda mükemmel yol tutuşu sağlar. 

Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön