24 / 04 / 2024

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında kuruldu.


Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT 1-Sirket konusu ile ilgili olarak her türlü Insaat,taahhüt vemühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak.2-Her türlü insaat taahhüt isleri,konut.isyeri,ticarethane,insaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa,arazi,ve diger gayrimenkulleri satabilir,parsellere bölerek hakiki ve hükmi sahıslara satmak üzere hukuki,mali ve ticari islemler ile mevzi imar projleri ve diger projeleri yapım ile intifa,irtifa,sükna,tapu cins tahsisi,kat mülkiyeti,ifraz,tevhit yapar,devir ve ferag verebilir ve bu anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön