23 / 04 / 2024

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 29 Ocak!

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 29 Ocak!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programı 2016 bahar dönemi kayıtları başlıyor.



GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programı 2016 bahar dönemi kayıtları başlıyor.


Sektörden profesyonellerin verdiği eğitimlerin, uygulamaya yönelik derslerle zenginleştirildiği bu programa ilgi her geçen dönem artarak devam ediyor. Sektörde bir benzeri olmayan bu programa katılanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra, gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkânına da sahip olacaklar.


Sadece GYODER üyelerine tanınan %50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Son başvuru tarihi - 29 Ocak 2016


Eğitmenlerimizin ve Katılımcılarımızın Görüşleri


Fatma Çelenk / SOYAK HOLDİNG, Kurumsal İletişim Koordinatörü (Eğitmen)

"Bilgiye erişimin kolaylaştığı günümüzde, tecrübeden faydalanma imkanı sunan bu programda özellikle iş hayatındaki değişen dinamikleri, yerelden globale kadar işin sürekliliğini sağlayabilmenin ipuçlarını görmek mümkün. Bugün artık tüketiciler şirketlerin değer zincirinde gerçekleşen her durumdan markaları sorumlu tutuyor. Sorumlu şirketler, ortak değer yaratma yolculuğunda dünyanın yeni normaline adapte olarak, süreci tüm yönleriyle ele alabilen yeni iş modellerine ve stratejilerine ihtiyaç duyuyor. Sürdürülebilirlik için bu dönüşümün hangi alanlarda ve nasıl gerçekleşebileceğine dair yöntemleri bulma yönünde RE-MBA programının katılımcılara fayda sağlayacağına inanıyorum."


Deniz Arslan / Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Dan.A.Ş., Yönetici Ortak (MBA Öğrencisi)

"Program, MBA ile gayrimenkulü birleştirmiş olması ve bu yönüyle ülkemizde başkaca örneği olmaması, özellikle gayrimenkul kısmında sektörün bilgi ve deneyimini aktaracak donanımda, hem konusunu ve hem de piyasayı bilen çok değerli isimlerin ders veriyor olması, program katılımcılarının da bu yönüyle nitelikli bir grup oluşturması sebebiyle klasik bir MBA programından çok öte ve uygulamada çok işe yarar şekilde dizayn edilmiş. İlk öğrencilerinden olmakla gurur duyduğum ve kendimi şanslı hissettiğim bir programdır."


Ersun Bayraktaroğlu / PwC, Şirket Ortağı (Eğitmen)

"İş hayatında her konunun uzmanı olamayız, ama kariyerinizin hangi aşamada olursanız olun temel bilgilere ihtiyacınız var: En azından işi/konuyu doğru "uzmana" yönlendirmek, doğru soruları sorabilmek için... Bahçeşehir Üniversitesi’nin GYODER'le ortak yürüttüğü “MBA in RE” programı bence kariyerini gayrimenkul alanında geliştirmek isteyen tüm yönetici ve yönetici adayları için ciddi bir altyapı oluşturuyor. İyi bir MBA'yi, sektörü bilen uzmanların konu anlatımları ile hukuktan, finansmana; vergiden proje yönetimine "özellikli", "yaşanmış", "gerçek" ve "sahadan" güncel örnekleri ve konuları ile tartışarak öğrenmek katılımcıları "hukukçu", "vergici", "finansçı"... yapmasa da, konuları anlayıp doğru yere yönlendirecek, çözüm için doğru soruları sorabilecek bir seviyeye getirme amacını taşıyor. İyi bir yönetici için yararlı bir donanım değil mi, sizce de?"


Kürşat Serkan HAKAN / Türk Eğitim Vakfı – Gayrimenkul Yönetimi Grup Müdürü (MBA Öğrencisi)

"Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yoğun temposuna rağmen, bir eğitim programından öte deneyim ve pratiklerin aktarıldığı bir atölye ortamı gibi güncel içeriği ile konusunda uzman eğitmenler ve sektörde önemli konumlarda olan öğrenciler arasında etkileşimli ve klasik anlayışının ötesine geçen bir eğitim anlayışının gözetilmesi nedeniyle her dersin ilgiyle takip edilebiliyor olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Programın ilk yılından, bu denli başarılı bir eğitim dönemi geçirilmesinde emeği ve katkısı olan herkesi içten şekilde tebrik ediyor, gayrimenkul sektörüne gönül veren her bireye tavsiye edeceğim bu programın ilerleyen dönemlerinde aynı anlayışın devam ettirilmesini diliyorum."


Geri Dön