28 / 03 / 2024

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.



Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü gayrimenkulun alım satımı ve emlakçılığını yapmak. 2- Emlak projelerinin inşası geliştirmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak,satmak,üretmek,ithal ve ihraç etmek, 3- Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek, danışmanlık hizmetlerini yapmak. 4-Her türlü pastane, cafe, market, bakkal, süpermarket ,kuruyemiş ,şarküteri toptan veya perakende satış faaliyetlerini yapmak. 5-Yurt içinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler düzenlemek, konaklama, seyahat, taşıma ve rehberlik hizmetleri yürütmek. 6-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları bilet alım satımı yapmak ve aracılık yapmak. 7-Şirket her türlü hava ve kara taşımacılığı ile ilgili şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapmak ve yaptırmak veya öğrenci, personel taşımacığı yapmak. 8-Her türlü araç alım ve satımını yapmak , kiralama hizmetini vermek. 9-Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak 10- Tekstil ürünlerinin, ihracatı, ithalatı, toptan veya perakende alımını ve satımını yapmak. 11- Her türlü Kozmetik ,medikal, temizlik, kırtasiye, hediyelik eşya, zücaciye, turistik hediyelik eşya toptan veya perakende alımını , satımını ve ithalatını, ihracatını yapmak. 12-Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını ,tesisini ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. 13-Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite, kurs, sanatsal faaliyet dil kursları ve işletmelerini yapmak. 14-Güzellik salonları kuaförlük hizmetlerini vermek. 15-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 16-Mobilya ve dekorasyon malzemeler imalatı, perakende satışı ithalatını, ihracatını yapmak. 17-Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. 18-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda ve yemek satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek rezervasyon ve organizasyon işlerini yapak.


Geri Dön