26 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul projesi Şişli Mecidiyeköy'de yükseliyor



Viatrans- Meydanbey Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakasında Şişli'de yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusunun cevabından önce projenin detaylarını anlatalım.


2 blok halinde inşa edilen Quasar İstanbul rezidans, ofis, otel ve kültür moda merkezinden oluşuyor. Quasar İstanbul 257 adet rezidans daire, 52 adet ofis, 17 adet mağaza ve 4 adet cafeden meydana geliyor.


Quasar İstanbul Rezidans nerede?


Quasar İstanbul projesi Şişli Mecidiyekö Büyükdere Caddesi üzerinde Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de yer alan konutların alanlar 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusunun cevabı 2015 yılının son çeyreği olarak belirlendi. Quasar İstanbul Residence ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi için 444 7 123 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Quasar İstanbul iletişim!


Quasar İstanbul Residence telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


projeye sor



Geri Dön