29 / 03 / 2024

MediaMarkt'tan ayağınızı yerden kesecek fırsat! Elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan ayağınızı yerden kesecek fırsat! Elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kaçmak için birebir olan elektirikli scooterların fiyatları da son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, MediaMark'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...



Benzin fiyatlarının her gün zamlanması ile elektrikle çalışan scooterlar birçok kişinin bir numaralı tercihi oldu! Şehir hayatının büyük bir parçası olan elektirikli scooterlar yaz mevsiminin gelmesi ile tekrar herkesin ilgi odağı oldu. 

Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kaçmak için birebir olan elektirikli scooterların fiyatları da son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Decathlon'dan elektrikli scooterlarda Haziran'a özel fiyatlar! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...Park ve yakıt sorununu ortadan kaldıran elektrikli scooterlar isimlerinde de yer aldığı gibi elektrikle çalıştığı için aynı zamanda da çevreci! Fosil yakıt kullanmayan elektrikli scooterlara artık her köşe başında ratlıyoruz. 

Peki, MediaMark'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön