27 / 04 / 2024

Megapol Urla Evleri'nde 3 ayrı fırsat bir arada!

Megapol Urla Evleri'nde 3 ayrı fırsat bir arada!

Megapol Group, Urla' da farklı bir konsepte imza attı. Toplam 190 villadan oluşan 'Megapol Urla Evleri', sakinlerine termal, deniz ve doğa olanağını bir arada yaşatacak.



İzmir'in siluetine değer katan yapılar üretmesiyle tanınan, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepte imza attı. Toplam 190 villadan oluşan 'Megapol Urla Evleri', sakinlerine termal, deniz ve doğa olanağını bir arada yaşatacak. 


İlk etapta 128 villanın satışa sunulduğu proje içerisinde termal tesisler, açık havuz, restoran, kafeterya, market, kuaför gibi ticari tesisler ile beach club da yer alıyor. 


Özel plajında güneş ve deniz keyfi olanağı sunan Megapol Urla Evleri'nde termal havuzların yanı sıra SPA ve güzellik, fitness center, buhar odaları, sauna ve banyolar ve deniz tutkunları için iskele, projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. 

Megapol Group Yönetim Kumlu Üyesi Elif Sağlamer, bugüne kadar Ege Bölgesi'nde benzeri görülmeyen, yeni bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Sağlamer, villalarda doğa, deniz ve termal keyfi yaşatmayı, yaz-kış yaşam koşullan oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.


Dünya trendi Sağlamer, dünyada yeni trendin her türlü ihtiyacın karşılandığı yaşam alanları oluşturan projeler olduğunun altını çizdi. 


Villa tiplerinde farklı seçenekler mevcut. Villa l'den Villa 5'e kadar birçok bütçeye hitap eden alternatifli villalar aynı zamanda geniş bahçe ve teras alanlarına sahip. Megapol Urla Evleri'ne; 'İzmir-Çeşme Çevreyolu'nun 'Karaburun Gişeleri'nden çıkarak, 3 km sonra ulaşılıyor. 


Açık ve kapalı thalasso havuzlanıl yanı sıra SPA ve güzellik, fitness center, buhar odaları, sauna ve banyolar, beach club ile her villaya özel hobi bahçesi ve deniz tutkunlan için iskele projenin diğer aynntılan. Ayrıca Ege lezzetlerinin servis edileceği restoranın yanı sıra gündelik ihtiyaçları karşılamak için gereken tüm olanaklar ticari tesisler de yer alacak. 


Megapol Urla Evleri İletişim!


Telefon: 444 91 90

Web Adresi: http://www.megapolurla.com/


Yenigün


Geri Dön