16 / 04 / 2024

Megapol Urla Evleri'nde teslimler öne çekildi!

Megapol Urla Evleri'nde teslimler öne çekildi!

Yeni bir yaşamın kapısı Megapol Urla Evleri'nde açılıyor. İzmir'de kentin siluetine değer katan yapılar üretmesiyle tanınan, inşaat sektörünün önde gelen ismi Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçiriyor.



Yeni bir yaşamın kapısı Megapol Urla Evleri'nde açılıyor. İzmir'de kentin siluetine değer katan yapılar üretmesiyle tanınan, inşaat sektörünün önde gelen ismi Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçiriyor. Megapol Urla Evleri doğa, termal ve denizi bir arada sunuyor. Urla, İçmeler'de hayata geçirilecek olan proje 3 etaptan oluşuyor. Henüz birinci ve ikinci etabı yapım aşamasında olan Megapol Urla Evleri 190 villadan oluşuyor. Birinci ve ikinci etaptaki 128 villanın satışının devam ettiği projeyi tercih edenlerin, konutlarını teslim aldıkları andan itibaren, yeni bir evden çok, yeni bir yaşam şekline sahip olacak olması Urla Evleri'nin en önemli artısı olarak göze çarpıyor. Yeni bir yaşamı vadeden Megapol Urla Evleri'nde, termal tesisler, sosyal tesisler, beach club da yer alıyor.  İzmir  ve Çeşme'ye 15, havaalanına ise 30 dakika mesafedeki Megapol Urla Evleri çok önemli bir lojistik avantaj sunuyor. 499 bin lira ile 579 lira arasında değişen fiyatlar ile müşteriye sunulan projede her kesime hitap eden 5 farklı villa tipi bulunuyor. 2015 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Megapol Urla Evleri'nde sakinlerin ihtiyaçlarını karşılamak için Urla merkeze ve havaalanına servisler hizmet verecek. 


Megapol Urla Evleri içinizi kıpırdatacak Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve denizi bir arada sunduklarını belirten Hakan Yıldız, "Projemiz, parasını değerlendirmek isteyenler için gayet karlı bir yatırım olacaktır" dedi dönem çok popüler olan İçmeler Bölgesi, projemiz ile tekrar popüler olacak. Sadece yazın yaşanılan bir yer değil yılın 12 ayının burada geçirilebileceği bir yaşam alanı sunuyoruz. Burayı sadece bir villa olarak görmemek lazım. Bizim burada sunduğumuz imkanlar, Megapol Urla Evleri'nin yeni sakinleri, yeni bir yaşam tarzına sahip olacak. Projemize son derece güzel talep aldık. Genelde zaten Megapol'ün daha önceki projelerinden faydalanmış ve konut sahibi olmuş kişiler genellikle tekrar bizi tercih ediyor. Çünkü Megapol'ün projelerini tercih edenler her zaman, bu projelerin giderek değer kazandığını görmüş ve yaşamıştır. Genel olarak sadık müşterilerimiz var. Parasını değerlendirmek isteyenler için gayet karlı bir yatırım olacaktır. Projemiz 3 etaptan oluşuyor. İlk 2 etabın inşaatı devam ediyor. Evlerin teslimi için ilk olarak Aralık 2015 hedef olarak planlansa da biz bu tarihi biraz daha öne çekerek evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edeceğiz. Yani başka bir deyişle Megapol Urla Evleri'nde yaşam 2015 Haziran ayında başlıyor" dedi. 


"MAKETTEN EV SATMAYIZ" 

Megapol Group olarak asla olmayan bir şeyin üzerinden satış yapmadıklarını belirten Genel Koordinatör Hakan Yıldız, "Müşterilerimize asla maketten ev satmıyoruz. Geliyorlar, görüyorlar öyle satın alıyorlar. Öte yandan proje tesliminin ardından, Megapol Group olarak Urla Evleri'nden çıkmıyoruz. Sürekli olarak devam eden bir hizmetimiz olacak. Megapol Social Club, ismiyle bir tesis açıyoruz. Proje kapsamında 2 termal kuyumuz ve beach clubımız bulunuyor. Son olarak İzmir ve Urla için simge bir restoran yapıyoruz. Gemi konseptiyle inşa ediyoruz. Bu tesislerden sadece Megapol Urla Evi Sakinleri faydalanmayacak, herkese açık olacak. Ancak Urla Evi sakinlerinin tabiki de öncelik ve indirim hakkına sahip olacak" dedi. 



Sabah Egeli 



Telefon: 444 91 90

Web Adresi: http://www.megapolurla.com/


Geri Dön