18 / 04 / 2024

Mehmet Ali Ecer kimdir?

Mehmet Ali Ecer kimdir?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Ecer kimdir? Mehmet Ali Ecer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Ali Ecer'in biyografisi bu haberde...



Mehmet Ali Ecer kimdir?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Ecer özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


1966 yılında Afyon Sultandağı Dereçine kasabasında doğdum. Dereçine İlkokulu'nu bitirdikten sonra parasız yatılı okullar sınavını kazanarak Isparta Gönen Öğretmen Lisesine başladım. Lise eğitiminden sonra Erciyes Üniversitesini kazandım.


1990'da doktorluk hayatıma Ürgüp'ün bir kasabasında başladım. Daha sonra Ürgüp Devlet Hastanesinde acil hekimi olarak devam ettim. 1995'de Uzmanlık sınavını kazanarak Konya Selçuk Üniversitesine başladım ve 1999'da iç hastalıkları uzmanı oldum. Aynı yıl askerlik görevini yaptım. 


Daha sonra iki yıl aynı hastanede uzman hekim olarak çalıştım. Mesleğimi memleketimde sürdürmek amacıyla kendi isteğimle Afyon Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2007 yılında istifa ederek özel bir hastanede çalışmaya başladım. 


Meslek hayatımda yüzbinlerce hastayı sağlığına kavuşturdum. Ulusal ve uluslararası birçok dergide bilimsel makalelerim yayınlandı ve yüzlerce bilimsel kongreye katıldım. 


Defalarca yurt dışında bulundum. Evliyim ve iki çocuğum var.



Geri Dön