27 / 04 / 2024

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?



Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş’de Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, İTÜ’de Yüksek Lisansını “Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Geliştirme Sektörüne Etkileri” konulu tez çalışması ile tamamladı.

Ergin, yatırım modeli geliştirme ve ekonometri alanındaki çalışmalarda uzmanlaştı.

Mehmet Ali Ergin, eğitim hayatı sırasında gayrimenkul sektörüne adım atan ve bugüne değin birçok farklı projede imzası buludu. Ergin, 310 bin metrekare ticari gayrimenkul, 600 bin metrekare konut ve 6 milyon metrekare arazi geliştirme projelerini yönetti.

Şu an Ergin, 350 milyon TL büyüklüğünde 5 adet gayrimenkul yatırım fonu ve 1 adet girişim sermayesi fonunun da kurucusu ve yöneticisi konumunda.

Türkiye’nin muhtelif kentlerinde konut, perakende, konaklama ve sanayi kullanımlarına yönelik gayrimenkul yatırım projelerinde yatırım modellemesi, kaynak geliştirme, fizibilite ve finansal analiz danışmanlığı verdi.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!
 


Geri Dön