28 / 03 / 2024

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki konut projelerini anlattı!

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki konut projelerini anlattı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Turgutlu'da hizmet dersi verdi, tarafından Palm City Otel'de partililerle bir araya gelen Başkan Çerçi, çalışmalarını anlattı.



Hasan Ferdi Turgutlu Meslek Lisesi'nin plaket vermek üzere Turgutlu'ya davet ettiği Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, önce Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, STK’lar ve çarşı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Mehmet Çerçi'ye bu ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur ve Mustafa Dandin eşlik etti. Protokol ziyaretlerinin ardından beraberindekilerle Hasan Ferdi Turgutlu Meslek Lisesi’nde bir etkinliğe katılan Başkan Mehmet Çerçi'ye burada daha önceden yapılan parke taşı desteği nedeniyle Okul  Aile Birliği Başkanlığı tarafından plaket verildi.


Gün içerisinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Çerçi, Turgutlu İlim Yayma Cemiyeti, Sivil Toplum Kuruluşları, Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ziyaret gerçekleştirdikten sonra AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından Palm City Otel'de eski ve yeni yöneticilerin de katıldığı birlik ve beraberlik yemeğine iştirak etti.


Başkan Çerçi burada yaptığı konuşmada; "Yunusemre Belediyesi olarak Manisa’nın en büyük ilçesiyiz. Yaklaşık 210 bin nüfusumuz var. Sanayi, üniversite ve gelişim bölgesi olmasından dolayı şanslı bir ilçeyiz. Yeni belediye olmanın sıkıntılarını bir taraftan yaşarken, bir taraftan da bunun avantajını kullanıyoruz. Büyük projelere imza attık. Hem belediyemizin kuruluşunu tamamlarken hem de 5.500 konutluk  TOKİ  Projesine imza attık. Şu anda 1. etap başladı. TOKİ Başkanının da dediği gibi Türkiye’nin en büyük 3. konut projesini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Yunusemre’nin kent merkezini kuracağımız büyük bir hamle olan 6.500 konutluk Kentsel  Dönüşüm Projemiz başladı. Sosyal belediyecilik ve kentsel proje anlamında yaptığımız çok büyük hamleler var. Bunlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladıkça herkes ne kadar büyük hizmetler hayal ettiğimizi ve gerçekleştirdiğimizi görecek. Manisa'mız en güzel hizmetleri hakediyor." dedi. 


Yeni Manisa Gazetesi


Haber Manisa'da Denge Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Erhan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi katıldığı bir televizyon programında Sanatçı Orhan Çakmak'ın konuğu oldu. 


Programda Başkan Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen programda Yunusemre Belediyesi'nin icraatlari hakkında samimi açıklamalarda bulunan Başkan Dr. Mehmet Çerçi; "Bugiin Turgutlu ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Güzel bir gün geçirdik ve gün sonunda ilçe teşkilatımızın düzenlediği yemek programında eski ve yeni dostlarımızın da katıldığı bir yemek programına iştirak ettik. Yeni kurulan bir belediye olmamız münasebeti ile şehrimize yeni bir kimlik kazandırmak için birçok projeye imza atıyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi ile 6500 konutluk; camisinin, kültür merkezinin, müzesinin ve birçok sosyal donatısının da içinde bulunacağı bir şehir merkezi kurma projemiz kararlı adımlarla sonuca doğru ilerliyor. Akgedik bölgemize 5500 konutluk yeni bir şehir kurmaya başladık. Türkiye'nin en büyük 3. Toplu Konut Projesi olan Yunuskent'in temelini yakında atıyoruz. Yunuskent, yaklaşık 25 bin vatandaşımızın yaşayacağı bir projedir. Gerçekleştirdiğimiz ve yakında hayata geçireceğimiz çalışmalar büyük beğeni topladı. 

Türkiye genelinde 2 bini aşkın üyesi bulunan Türkiye Radyocular Birliği Demeği (RADEV), şahsımızı "Proje Dalında Yılın Belediye Başkam' ödülüne laik gördü. Yeni bir belediye olmamıza rağmen böyle bir ödüle laik görülmek onur verici bir durum. 

Şahsım, çalışanlarımız, meclis üyelerimiz adına bu ödülü İstanbul'da düzenlenen törenle aldım." dedi.

 

"GELECEĞİMİZİ GENÇLERİMİZLE ŞEKİLLENDİRİYORUZ" 


Gençlere yönelik proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi; "Yunusemre Spor Kulübümüzü kurduk ve 12 branşta 1.500 lisanlı sporcu sayısına ulaştık. Sporcularımız birçok branşta birincilik almaya başladı. Sadece Yunusemre Spor Kulübümüz değil birçok amatör spor kulübümüze destek verip yeni sporcular yetişmesine vesile oluyoruz. Amacımız gençerimizi spora alıştırıp geleceğimizi sağlıklı genç nesillerle şekillendirmek. 


Türkiye'nin geleceğini emanet edeceğimiz iyi yetişmiş bireylere ihtiyacımız var. Bunun bilinci içerisinde gençliğimize hizmet noktasında belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençliğe yönelik projelerimizden biri de okullarımızda spor alanları oluşturmak. Bu sayede daha fazla gencimize ulaşmış olacağız." dedi. 


Manisa'da Denge


Haber Habertürk Egeli'de şöyle yer aldı;


Hasan Ferdi Turgutlu Meslek Lisesi'nin plaket vermek üzere Turgutlu'ya davet ettiği Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi proelerini anlattı. Çerçi, "Manisa'nın en büyük ilçesiyiz. Belediyemizin kuruluşunu tamamlarken aynı zamanda 5.500 konutluk TOKİ Projesine imza attık. Şu anda 1. etap başladı. TOKİ Başkanının da dediği gibi Türkiye'nin en büyük 3. konut projesini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Yunusemre'nin kent merkezini kuracağımız büyük bir hamle olan 6.500 konutluk Kentsel Dönüşüm Projemiz başladı" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön