25 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: Çocuk köyü projesi beni heyecanlandırıyor!

Mehmet Özhaseki: Çocuk köyü projesi beni heyecanlandırıyor!

Canlı yayında soruları yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, endisini en çok heyecanlandıran projenin “Çocukköy” olduğunu söyledi...



AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, canlı yayında soruları yanıtladı. 

“YEŞİL ALAN ARTMALI”

Habertürk'te yer alan habere göre, Mehmet Özhaseki, trafiğin Ankara için de bir sorun olduğunu ancak insanların daha çok sosyal projeler beklediğini söyledi. Özhaseki, "Yeşil alan çokça yapılmış, sağ olsun Melih Başkan yapmış ama bunların artırılması gerekiyor. Millet bahçeleri Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerinde durduğu konu. Bunlara çalıştık. Gençler için ne yapabiliriz, kadınlar için ne yapabiliriz? 21 yıllık belediye başkanlığı, bakanlık süremde kendini yenileyen ve dünyayı takip eden bir insanım. İlçe detaylarına girdiğimizde binden fazla projeyi yazdık" ifadelerini kullandı.

ÇOCUK KÖYÜ PROJESİ

Özhaseki, kendisini en çok heyecanlandıran projenin “Çocukköy” olduğunu ifade ederek, "Çocukluğumuz hep sokaklarda geçti. Arkadaşlığı paylaşmayı orada gördük. Kavgayı da orada gördük. Ama çocukları şimdi kimse sokağa salmıyor. O oyunlar içinde çocuğumuz kaybolup gidiyor. Çocuk köyü çocukları geleceğe hazırlayacağımız bir köy olacak. 100’e yakın etkinlik var. Bir taraftan oyunlar oynayacak, bir taraftan hayata hazırlanacak. Bir tek Kanada’da var bu proje. Bunu geliştirdik burada. Bütün şehirler bu projeyi kopya edecek. Bu beni heyecanlandırıyor" dedi.


Geri Dön