24 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: İlçelerin kalkınmasına en iyi örnek İncesu!

Mehmet Özhaseki: İlçelerin kalkınmasına en iyi örnek İncesu!

Çiçeklerle ve "İncesu seninle gurur duyuyor" sloganları ile karşılanan, buradan ilçe merkezine geçerek esnafları ziyaret eden Başkan Ozhaseki daha sonra İncesu'da AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı.




İncesu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki İncesu girişinde bulunan  TOKİ  bölgesinde Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından oldukça uzun bir araç konvoyu ile karşılandı. Başkan Özhaseki'ye İncesu ziyaretinde eşi Neşe Özhaseki, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de eşlik etti. Çiçeklerle ve "İncesu seninle gurur duyuyor" sloganları ile karşılanan, buradan ilçe merkezine geçerek esnafları ziyaret eden Başkan Ozhaseki daha sonra İncesu'da AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Yeni Büyükşehir Yasasını anlatmak için ilçe programları düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bu kez Incesu'daydı. 

Gittiği tüm ilçelerde olduğu gibi İncesu'da da büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Özhaseki, İncesu'nun merkez ilçe olduktan sonra Büyükşehir Belediyesinden aldığı hizmet ve gösterdiği gelişimin diğer tüm ilçelere örnek olduğunu söyledi. 


Özhaseki buradan "İncesu Büyükşehir El Ele" toplantısına geçti. Ak Parti İncesu İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz'in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçeye yapılan hizmetleri anlatarak, "10 yılda sizlerin emanetini yere düşürmeden yaptığımız hizmeti bundan sonra da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sürdüreceğiz" dedi. Ak Parti II Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında bugüne kadar İncesu'da, Kayseri'de ve Türkiye'de Ak Parti'nin nasıl hizmet yaptığının ortada olduğunu belirterek, milletin desteğiyle bu hizmetlerin süreceğini söyledi. 


Alkış ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise sözlerine İncesu'ya her gelişinde gördüğü büyük ilgiden ötürü teşekkür ederek başladı. 


Kayseri'yi büyütecek, geleceğe taşıyacak ve bu şehri çevrenin merkezi haline getirecek projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Özhaseki, bir şehrin geleceğinin yöneticililerinin ufuklarıyla doğru orantılı olduğunu söyledi. Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini anlatan Başkan Özhaseki şehrin gösterdiği gelişimin herkes tarafından takdirle karşılandığını ifade ederek Başbakan Erdoğan'ın da bir sohbet sırasında Kayseri'ye yerleşmek isteğini dile getirdiğini belirti. Konuşmasının ikinci bölümünde İncesu ile ilgili tespitlerini aktaran Başkan Özhaseki daha sonra İncesu'nun Büyükşehir Belediyesine bağlı merkez ilçe olmasından sonra aldığı hizmetleri aktardı. Her açıdan İncesu'nun geliştiğini ifade eden Özhaseki, 9-10 yıl içinde Büyükşehir Belediyesi'nin Incesu'ya 100 milyon lira civarında para harcayarak hizmet getirdiğini söyledi. 


Yeni dönemde yapılacakları da dile getiren Başkan Özhaseki içme suyunun Sarıkürklü'den getirileceğini ve hiçbir sorun kalmayacağını kaydetti. Başkan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: "Boğazköprü İncesu yolu orta refüj aydınlatmasını yapacağız. Garipçe yolu bu yıl bitirilecek. Yeni Sanayi Sitesi yapacağız. 


Yeni TOKI alanlarının oluşturulmasını sağlayacağız. Karamustafapaşa Külliyesinin turizmde daha etkin olması için gayret sarfedeceğiz. Erciyes dağına yapılan yatırım çevredeki doğal ve tarihi güzelliklerin de değerlenmesini sağlayacak. Gençler ve hanımlar için spor ve kurs merkezini bünyesinde barındıran sosyal tesis yapacağız. İncesu Barajı kenarına mesire alanı isteği var, bunu gerçekleştireceğiz. Yol güzergahında yerel ürün pazarı kuracağız. Ulaşımda banliyö hattı için gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu yapıldığı takdirde büyük rahatlık sağlayacak." Her zaman yapabildiklerini söylediğini belirten ve söylediği her şeyi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Özhaseki, bugüne kadar Allah'ın kendisini mahcup etmediğini söyledi. Başkan Özhaseki toplantının ardından Kızılören'e geçerek bazı açılışlara katıldı. 


Kayseri Haber



Geri Dön