28 / 03 / 2024

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?



Mehmet Salih Çeçen, 1978 yılında Ankara’da doğdu. Mehmet Salih Çeçen, Bilkent Üniversitesi- Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü- Siyaset Bilimi anabilimdalından mezun olmuştur.


Mehmet Salih Çeçen, Enerji, İnşaat, Turizm, Havacılık ve Sanayi alanlarında Türkiye’nin önde gelen yatırım şirketlerinden biri olan –IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding’de farklı pozisyonda ve alanda yeteneklerini ve bilgisini geliştirdikten sonra IC Grup’un özellikle Altyapı yatırımları ve Turizm ve Havacılık sektöründe hizmet vermiştir. Kendisi bahsi geçen sektörlerin Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Ayrıca, Çeçen IC Yatırım Holding’in sosyal aktivitelerinde aktif bir rol oynamaktadır. Kendisi halen IC Kuruluşundaki ve Eğitim, Kültürel aktiviteler ve Sayın İbrahim Çeçen ve ailesinin ilgilendiği 5000 üniversite öğrencisine burs sağlama gibi birçok önemli aktiviteyi de kapsayan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi projelerindeki çalışmalarına devam etmektedir.


Mehmet Salih Çeçen'den yeni şirket!



Geri Dön