29 / 03 / 2024

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 



Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Ahmet Degen ile sık sık bir araya gelen ve emeklilerin ev sahibi olması noktasında yoğun uğraşlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeler verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde 2000, Şehitler Mahallesinde 5000, Edip Somunoğlu Mahallesinde 500, Kazım Yurdalan Mahallesinde 500, Aziziye Dadaşkent'de 500 ve yine bazı bölgelerde konut yapımı için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Dernek Başkanı Ahmet Degen'in yaptığı ziyarette emeklilere sevindirici haberler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "İlimizde yaşamlarını idame ettiren emeklilerimizin sorunlarını giderme noktasında şehri yönetenler olarak tüm imkanları seferber ediyoruz. Emeklilerimizin en büyük sorunu olan kiracılıktan kurtarmak adına gerek hükümetimiz gerekse şehri yöneten bizler olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Daha önceleri olduğu gibi bundan sonrada emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Konut yapılması için belediye olarak emeklilere arsa tahsisinde önemli mesafeler kat ettik. İlimizin kalkınması gelişmesi ve hemşehrilerimizin sorunlarını en asgariye indirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.


Geri Dön