23 / 04 / 2024

Mehmet Şimşek, Batman Çayı'ndaki çalışmaları inceledi!

Mehmet Şimşek, Batman Çayı'ndaki çalışmaları inceledi!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'daki temasları kapsamında yapımı devam eden Batman Çayı Islah Projesi çalışmalarını inceledi. Şimşek, kentteki Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin (BEYDER) yeni binasını da gezdi...




Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti iktidarı döneminde muhtar maaşlarında ciddi artış yapıldığını belirterek, "10 yıl önce 90 lira olan muhtar maaşı 2014 yılı ocak ayı itibarıyla 875 lira olacak" dedi.


Şimşek, kentteki temasları kapsamında yapımı devam eden Batman Çayı Islah Projesi çalışmalarını inceledi. Daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunan Şimşek, Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin (BEYDER) yeni binasını gezdi.


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)  Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri'nde mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya gelen Bakan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, kentte eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında ciddi yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, Batman için bu güne kadar 2.1 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.


AK Parti iktidarı döneminde muhtar maaşlarında da ciddi artış yapıldığına işaret eden Şimşek, "10 yıl önce 90 lira olan muhtar maaşı 2014 yılı ocak ayı itibarıyla 875 lira olacak. Bu artışla parti olarak muhtarlara ne kadara değer verdiğimizi ortaya koyduk" diye konuştu.


Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ile Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir de Bakan Şimşek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.


AA


Geri Dön