25 / 04 / 2024

Mektebim Okulları dört yeni Sağlık Meslek Lisesi'ni daha hizmete sunacak!

Mektebim Okulları dört yeni Sağlık Meslek Lisesi'ni daha hizmete sunacak!

Halen İstanbul'da Silivri, Büyükçekmece ve Bakırköy'de üç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi faaliyet gösteren Özel Mektebim Okulları, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde dört yeni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni daha hizmete sunacak...




Halen İstanbul'da Silivri, Büyükçekmece ve Bakırköy'de üç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi faaliyet gösteren Özel Mektebim Okulları, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde dört yeni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni daha hizmete sunacak.


İstanbul'da Bahçeşehir ve Bahçelievler'de, Tekirdağ'da Çorlu'da ve Balıkesir'de Edremit'te açılacak yeni Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Liseleri'nin toplam kontanjan sayısı 1.870. Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Liseleri öğrencileri, Medical Park Hastaneleri'nde staj yapıyor, "İstihdam ve Kariyer Ofisi" aracılığı ile de mezuniyet sonrası iş bulmalarında yardımcı olunuyor.


Mektebim Okulları yeni eğitim öğretim döneminde sağlık meslek liselerinin yanma iki de Anadolu Adalet Meslek Lisesi ekliyor. 

İstanbul'da Bahçelievler Anadolu Adalet Meslek Lisesi 300 öğrenci kontenjanıyla, Tekirdağ'da da Çorlu Anadolu Adalet Meslek Lisesi 250 öğrenci kontenj anıyla ders başı yapacak. Okullarındaki İngilizce eğitimini Cambridge Complete Solution School uzmanlarının yönetim ve kontrolüne teslim eden Mektebim, Turkcell ve Vestel ile gittiği bir diğer işbirliği ile de tüm eğitim kurumlarım "akıllı okul"a dönüştürüyor. 


İstanbul'da yeni bir özel okul devi doğuyor. Halen İstanbul'da Silivri, Büyükçekmece ve Bakırköy'de yedi okul ile faaliyet gösteren Özel Mektebim Okulları, 2013-2014 eğitim ve öğretim dönemine, bu yedi okula ek olarak sekiz yeni kampüste 11 yeni okul ile girecek. Mektebim'in yeni okullarının dördü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olacak. Halen İstanbul'da Silivri, Büyükçekmece ve Bakırköy'de üç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi faaliyet gösteren Özel Mektebim Okulları, bunlara 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde İstanbul'da Bahçeşehir ve Bahçelievler'de, Tekirdağ'da Çorlu'da.



İKİ YENİ ANADOLU ADALET MESLEK LİSESİ 


Bu yeni okulların ikisi ise Anadolu Adalet Meslek Lisesi ekliyor. İstanbul'da Bahçelievler Anadolu Adalet Meslek Lisesi 300 öğrenci kontenj anıyla, Tekirdağ'da da Çorlu Anadolu Adalet Meslek Lisesi 250 öğrenci kontenj anıyla ders başı yapacak. 


MEKTEBİM, SAĞLIK MESLEK LİSESİ İLE DOĞDU Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, eğitim sektörüne açık öğretim, serbest muhasebecilik ve KPSS sınavlarına girecek olanlara hizmet vermek üzere 2006 yılında kurulan Ümit Eğitim Kurumları ile adım attıklarını belirtti. Dershanecilikte edindikleri deneyim ve birikimle özel okul kurmak için cesaretlendiklerini ifede eden Ümit Kalko, "Ama bu alanda da farklı bir girişim arayışı içinde olduk ve yeni yeni gelişen ve yayılan bir alana, sağlık meslek lisesine odaklandık. İlk olarak da 2011-2012 öğrenim döneminde Büyükçekmece'de Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni açtık" dedi. 



Geri Dön