19 / 04 / 2024

Melih Gökçek Ankara yatırımlarını anlattı!

Melih Gökçek Ankara yatırımlarını anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 2014 mali yılı Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı.




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları ASKİ ile EGO’nun 2014 mali yılı  Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda, Başkan Gökçek, sinevizyon eşliğinde 2014 yılının çalışmalarını yaklaşık 2,5 saatlik bir sürede anlattı


Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, yeni ilçelere yatırımlardan, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 1200 sayfalık slayt gösterisiyle sunduğu Faaliyet Raporunun ardından bir değerlendirme yapan Başkan Gökçek, “2014 yılı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yüz akı bir yıl oldu” dedi.


-BÜYÜKŞEHİR, ASKİ VE EGO 2014 FAALİYETLERİ GÖZDOLDURDU


Başkan Gökçek, Belediye Meclis Toplantısı’nda; Başkent turizmine büyük ivme kazandıracak olan Ankapark’tan, inanç turizm merkezi haline gelen Hacı Bayram’a, Başkent’in kuzeyindeki parlayan yıldızı Kuzey Ankara’dan, yeni açılan yol ve bulvarlara, rekor asfalt serimlerinden, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kuruluşları ASKİ ve EGO tarafından yürütülen faaliyetleri, tek tek fotoğraflarıyla birlikte meclis üyelerine anlatarak, ayrıntılı bilgiler verdi.


 


-“ANKARA’NIN YÜZ AKI BİR YIL”


Meclis üyelerinin çalışmalara ilişkin sorularını da cevaplandıran Başkan Gökçek, sunumunun ardından, “2014 yılı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yüz akı bir yıl oldu” dedi.


Siyasi parti ayrımı yapmadan çalışmalarında kendilerine destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, “Ankara hepimizin. Bundan sonra da aynı güçle devam etmeye çalışacağız. İnşallah önümüzdeki seçimlere kadar vaat ettiğimiz diğer sözlerimizi de yerine getirmeyi Allah bize nasip eder” diye konuştu.


Başkan Gökçek’in konuşmasının ardından Meclis üyelerinin isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporları, yarın gerçekleşecek meclis toplantısında görüşülmeye devam edilerek, oylanacak.



Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön