17 / 04 / 2024

Melih Meriç: Sorunların çözümünde STK'ların önemi büyük!

Melih Meriç: Sorunların çözümünde STK'ların önemi büyük!

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yollarını konuştular.



Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası kentin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretlerini sürdürüyor. 

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ile bir araya gelen İnşaat Odası Başkanı Melih Meriç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri özellikle kentsel dönüşümde ortaya çıkan yaşamsal sorunlar, trafik ve çevre konularını masaya yatırdı. 


Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ilçenin sorunlarını bildiğini ve kamu olarak çözümler üreterek vatandaşın huzurunu sağlamak için mücadele ettiklerini ifade etti. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç büyük ilçelerin özellikle trafik, çevre ve sosyal yaşam alanları konusunda zaman içerisinde sorunlar yaşadığına dikkat çekti. Melih Meriç " İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman kentin sorunları konusunda duyarlı davranarak, katkı sağlamak için elimiz taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Gaziantep'in genelinde olduğu gibi Şehitkamil ilçemizde de çeşitli sıkıntılar mevcuttur. Bunların başında kentsel dönüşümdeki sıkıntılar, çevre, sosyal yaşam alanlarının azlığı trafik gibi konular bulunmaktadır. Oda olarak bu konularda sürekli olarak uyarılarımızı yapmaktayız ve çözüm noktasında önerilerimizi sunmaktayız. Bize düşen her ne görev varsa oda olarak yapmaya hazırız. Kaymakamımız da bu konularda duyarlı ve hassas olduğunu biliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi biliyoruz ve birlikte el ele vererek önemli mesafeler alacağımıza inanıyoruz" dedi. 


Gaziantep Zafer


Geri Dön