26 / 04 / 2024

Memur-Sen'den memura en iyi zam teklifi! 3600 Ek Gösterge'de son durum

Memur-Sen'den memura en iyi zam teklifi! 3600 Ek Gösterge'de son durum

Memurlar Ocak 2022'de aldıkları maaş zamlarının bir sonraki ayda eriyip bitmesinden şikayetçi. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, memura yapılacak en iyi zam teklifini açıkladı.



Memur-Sen, memur maaşlarının yüksek enflasyon nedeniyle bir sonraki ayı görmeden erimeye başladığından şikayetçi oldu. Sendikanın başkanı Ali Yalçın, memurların yaşadığı sıkıntıyı alınan zamların eriyip gitmemesi için bir an önce çözüm üretilmesini ve bir an önce piyasanın istikrarının sağlanması gerektiğini söyledi. Yalçın, aksi durumda memura verilen her zammın yüksek enflasyon karşısında eriyip tükeneceğini vurguladı. Yalçın memurun yaşadığı sıkıntıyı dile getirmek için, " Memura hangi zam verilirse verilsin istikrar sağlanmadığı zaman bir sonraki ay yine sıkıntılı bir zemin ortaya çıkıyor. Bu açıdan da memura yapılabilecek en iyi zam, düşük enflasyon ve piyasa istikrarının sağlanmasıdır" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön