25 / 04 / 2024

Memur ve emekli zammında flaş gelişme! İşte yeni maaş tablosu

Memur ve emekli zammında flaş gelişme! İşte yeni maaş tablosu

Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 68,02 olarak güncellerken, bu rakama refah payı eklenmeden memur ve emeklinin zamlı maaşları hesaplaması yapıldı. İşte tüm detaylar...



Milyonlarca emekli ve memur yılbaşında alacakları zammı heyecanla beklemekte. Her iki grubun maaş artışında enflasyon kritik öneme sahip oluyor. Memurlar ve memur emeklileri açıklanacak orana göre, enflasyon farkı almaya hak kazanmakta. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise 6 aylık enflasyon oranı kadar yeni yılda zam almakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön