16 / 04 / 2024

Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi!

Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi!

Firma: Sarp Gayrimenkul

Proje: Pelikan Göl Evleri

İzmir İl'i Menemen İlçe' sinde yükselen Pelikan Göl Evleri projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.



Menemen  Pelikan Göl Evleri  toplam 700 adet daireden oluşuyor. Projedeki studyo, daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 25 bin metrekare yeşil alandan oluşan projenin temelleri atıldı.


Menemen Pelikan Göl Evleri  Sarp Gayrimenkul  imzasıyla yükseliyor. 17 blok şeklinde yükselen projede doğal göl bulunuyor. 15 bin metrekareden oluşa biyolojik gölde pelikanlar bulunurken amatör balıkçılık da yapılabiliyor.


Menemen Pelikan Göl Evleri projesinde cafe, kır çay bahçesi, kreş, Türk hamamı, sauna, kuaför, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkuru ve kano ve deniz bisikleti, olimpik havuz, çocuk havuzu gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi!

Projedeki dairelerin fiyatları 36 bin 900 TL' den başlıyor ve 145 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Aralık 2016 yılında teslim edilecek.


Menemen  Pelikan Göl Evleri iletişim

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 7508 Sok No:1/A Koyundere/ Menemen İZMIR

Tel: 0232 846 19 46 

Web: http://www.pelikangolkonaklari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön