16 / 04 / 2024

Merakla beklenen Redmi K60 Ultra'nın görüntüsü sızdı! 

Merakla beklenen Redmi K60 Ultra'nın görüntüsü sızdı! 

Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC ile Redmi K50 Ultra, geçen yıl Ağustos ayında Çin'de piyasaya sürüldü. Olası bir halef olan Redmi K60 Ultra hakkında söylentiler Web'de şimdiden dolaşmaya başladı. 



Son zamanlarda, Redmi K60 Ultra'nın şemaları, tasarımını ve teknik özelliklerini öne sürerek çevrimiçi olarak sızdırıldı. Görüntüler, ince çerçevelere, arkada dikdörtgen şekilli bir kamera modülüne ve ekranda bir delik delmeye işaret ediyor. Redmi K60 Ultra'nın üçlü arka kameralara sahip olması bekleniyor. Bir MediaTek Dimensity 9200 SoC tarafından desteklenebilir.

Tipster Digital Chat Station (Çince'den çevrilmiştir), Weibo'da Redmi K60 Ultra'nın şemalarını yayınladı . Özçekim kamerasını barındırmak için ortaya hizalanmış bir delik açma kesimine sahip olduğu ve düz tasarımlı ince çerçevelere sahip olduğu gösterilmiştir. Arka panelde üç sensörü ve bir LED flaş ünitesini barındıran dikdörtgen şekilli bir kamera modülü yer alıyor. Birincil ve ikincil sensörler, iki büyük dairesel kesikte düzenlenmiş olarak görülürken, küçük bir üçüncü sensör de görülebilir.

Merakla beklenen Redmi K60 Ultra nın görüntüsü sızdı! 

Redmi K60 Ultra kısa süre önce  IMEI veritabanında 23078RKD5C model numarasıyla görüldü . Bu yıl Temmuz ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Önceki sızıntılara göre  , telefon 1.5K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak ve MediaTek'in Dimensity 9200 SoC üzerinde çalışabilir. Metal bir çerçeveye sahip olduğu ve 100W kablolu şarjı destekleyebileceği söyleniyor.

Redmi K60 Ultra cihazının , geçen yıl Ağustos ayında 2.999 Yuandan  başlayan fiyat etiketiyle piyasaya sürülen Redmi K50 Ultra üzerinde yükseltmeler getirmesi bekleniyor .

Geçen yıl piyasaya sürülen Redmi K50 Ultra, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç OLED ekrana sahip ve Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 108 megapiksel birincil kamera tarafından yönetilen üçlü arka kamera kurulumu ile donatılmıştır. 120 W kablolu şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile desteklenir.

Merakla beklenen Redmi K60 Ultra'nın görüntüsü sızdı!


Geri Dön