19 / 04 / 2024

Meram kentsel dönüşümde imzalar atılıyor!

Meram kentsel dönüşümde imzalar atılıyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde vatandaşları bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve özleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.



Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde vatandaşları bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve özleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.


Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde vatandaşları bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve pazartesi gününden itibaren sözleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı. 


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan ve Uluırmak Saka, UluırmakAli Hoca, Dr. Ziya Barlas ile Gazanfer Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde vatandaşların bilgilendirildiği ofisi ziyaret etti. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SÖZLEŞME DÖNEMİ


Daha yaşanabilir, çevre ve yaşam kalitesi yüksek bir Meram için kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Toru, "Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesiyle ilgili yaklaşık 3 aydır devam eden kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme süreçleri tamamlandı. Pazartesi gününden itibaren sözleşmeleri imzalamaya başlıyoruz. Çaybaşı ve Aksinne Mahallelerinin yanı sıra 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanlar kapsamında afet riski ilan edilen Uluırmak Saka, UluırmakAli Hoca, Dr. Ziya Barlas Mahallelerindeki dönüşümle ilgili olarak vatandaşlarımızı bilgilendirme süreci de devam ediyor. İnşallah burada da birkaç haftaya kadar sözleşme imzalama sürecine ekiplerimiz başlamış olacak" dedi. 


BAŞKAN TORU VATANDAŞLARI SÖZLEŞME İMZALAMAYA DAVET ETTİ 


Küçük Aymanas ve Turgut Reis Mahalleleriyle ilgili olarak da çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Fatma Toru, "Bu mahallelerimizdeki dönüşüm ile ilgili olarak ekiplerimiz bilgilendirme süreçlerine başlayacak. 

Vatandaşlarımızın daha rahat bilgi alabilmesi ve süreçler hakkında daha sağlıklı bilgiye ulaşabilmesi adına kentsel dönüşüm ofislerinde ekiplerimiz sürekli olarak çalışmalarına devam ediyor. Biz de Meram Belediyesi olarak, ilçemizin daha güzelleşmesi, yaşam standartlarının yükseltilebilmesi için tüm çalışmalarımızı yaptık. 

Dönüşümlerin hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi ve inşaatların başlayabilmesi için vatandaşlarımızın sözleşmeleri hızlı bir şeklide imzalamaları gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızı, sözleşmeleri imzalamak üzere kentsel dönüşüm ofislerimize davet ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Toru, ziyaret esnasında kentsel dönüşüm ofisindeki vatandaşlarla da sohbet etti. 


Çumra 26 Haziran


Geri Dön