19 / 04 / 2024

Meram Loras'a fonksiyonel tesis!

Meram Loras'a fonksiyonel tesis!

Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor.




Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor. Başkan Fatma Toru, içerisinde hanımlar lokali, emekliler konağı, nişan-düğün salonu ve muhtar ofisinin yer aldığı Loras Mahallesi’ndeki sosyal tesis inşaatını tamamladıklarını ve kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. 

Halkın talepleri doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Vatandaşlarımızın düğünlerini, nişanlarını ve diğer sosyal etkinliklerini gerçekleştirebileceği bir sosyal tesisi daha ilçemizi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Loras Mahallemizdeki hemşehrilerimizin birleşip, kaynaşabileceği, içinde muhtar ofisinin de bulunduğu oldukça fonksiyonel bir tesisin inşaatını tamamlamış durumdayız. İnşallah kısa bir süre içinde bu tesisimiz halkımızın hizmetine açılmış olacak” dedi.


FONKSİYONEL BİR TESİS

Bin 729 metrekare arsa üzerinde, 780 metrekarelik inşaat alanına sahip olan sosyal tesis, bodrum, zemin + 1 kattan oluşuyor. Tesiste hanımlar lokali, emekliler konağı, düğün, nişan vb. etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salon ile muhtar ofisi yer alıyor.  

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yılın girmesiyle birlikte çok sayıda tesisin ihalesini de peş peşe yapacaklarını kaydetti.



Meram Belediyesi



Geri Dön