19 / 04 / 2024

Meram Çarıklar'a sosyal tesis yapılacak!

Meram Çarıklar'a sosyal tesis yapılacak!

Meram Belediyesi, Çarıklar Fatih Mahallesi'ne içerisinde düğün ve nişan salonu, emekliler konağı ve muhtar ofisinin yer alacağı bir sosyal tesis yapacak.



Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "Meram'da Ramazan" etkinliklerinin ikincisi, şehir merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Çarıklar Fatih Mahallesi'nde yapıldı. Etkinliğe Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve binlerce vatandaş katıldı. 


ÇARIKLAR FATİH MAHALLESİNE MÜJDE 

Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle sakinlerine müjde vererek, "İçerisinde düğün salonu, nişan şatonu, emekliler konağı vç muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini 1 Temmuz'da yapacağız ve en kısa sürede de temelini de birlikte atacağız" dedi. 


Başkan Toru, "Alt katında emeklilerimizin kullanabileceği bir salon, hanımlarımızın mukabele okuyabilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir salon ile muhtar ofisi; üst katında ise düğün ve nişanlann yapılabileceği büyük bir salonun yer alacağı sosyal tesis 4 bin metrekarelik arsa üzerine yapılacak" diye konuştu. Meram'da Ramazan etkinlikleri, bugün Gödene Mahallesi  TOKİ  konutlarında yapılacak programla devam edecek. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön